Szeretnél jutalmat minden hónapban? Gyűjtsd a pontokat, és nyerj!

Klubjáték! Gyere és játssz velünk még ma!

NIVEA KLUB

Játssz a NIVEA ajándékokkal és ápoló termékekkel teli ajándékcsomagért minden hónapban!

1. IDÉN ŐSSZEL EGY IGAZÁN SZUPER PROGRAMMAL KÉSZÜLTÜNK SZÁMODRA!

MI IS AZ A KLUBJÁTÉK?

Havonta sorsolunk nyereményeket! Minden hónapban NIVEA kényeztető kozmetikumokat és ajándékokat tartalmazó csomagokat sorsolunk ki. Nagy eséllyel nyerhetsz. Milyen nyereményekre számíthatsz? Itt megtudhatod.

2.
A NYERTES SZEMÉLYÉT NEM BÍZZUK A VÉLETLENRE ÉS A SZERENCSÉRE!

Minden rajtad múlik! Minden hónap végén kiértékeljük, ki gyűjtötte az adott időszakban a legtöbb pontot, és a 10 legtöbb ponttal rendelkező játékost klubnyereménnyel megjutalmazzuk. Ha egyszer nem sikerül, ne lógasd az orrodat, minden hónapot külön értékelünk.

3.
NEM VESSZÜK EL A PONTJAIDAT!


Az új naptári év elején nem töröljük a pontjaidat, automatikusan átkerülnek a következő évre. Hogy hány pontot gyűjtöttél, megtudhatod innen

4.
TÖBB PONTGYŰJTŐ AKTIVITÁSUNK IS VAN!

Honlapunkon minden nyereményjáték pontokat ér, de ezen felül még pontokat gyűjthetsz termékértékelő bejegyzés írásával is. Itt megnézheted, jelenleg mivel gyűjthetsz pontokat.
 

5.
A NYEREMÉNYJÁTÉKOKBAN KIZÁRÓLAG NIVEA KLUB TAGOK VEHETNEK RÉSZT!

Pontosan. Csakis te – a KLUB tagja – vehetsz részt a játékainkban! Minden nyereményjátékról hírlevélben értesítünk, ellenőrizd, fel vagy-e iratkozva, nehogy lemaradj valamiről.


NYEREMÉNYEK

Milyen nyeremények várnak rád az elkövetkező hónapokban?

NIVEA csomag január

január

NIVEA csomag február

február

csomag március

MÁRCIUS


Hogyan gyűjtsünk pontokat?

Egyszerűen, gyorsan és kitartóan egész évben.

Ne csak álmodozz a nyereményről. Pontot kaphatsz, ha részt veszel a kvízjátékainkban, ha teszteled a termékeinket, ha értékeled a termékeinket, ha beszámolót írsz az oldalunkra vagy kitöltöd a kérdőíveinket... Ezek közül bármelyik csak maximum pár percet vesz igénybe, de mindez sokszorosan megtérül egyedülálló havi nyeremények formájában! Győzd le a lustaságod, nézd meg, melyik hónapban várhatók a legcsábítóbb ajándékok, és harcolj értük.

Olvasd el részletes útmutatónkat, hogyan juthatsz pontokhoz.