NIVEA URBAN SKIN TERMÉKCSALÁD

A város és Te!
Végre! A NIVEA tartja veled a lépést! Hódítsd meg a várost, és védd a bőröd NIVEA URBAN SKIN arcápolókkal!

Védelem és méregtelenítés

HÓDÍTSD MEG A VÁROST, VÉDD A BŐRÖD

Az URBAN SKIN termékcsaládot a gondosan válogatott összetevőivel, kifejezetten a városi életforma bőrre gyakorolt hatásainak visszaszorítására fejlesztettük. Szennyeződések? Nem okoznak többé problémát! Az URBAN SKIN DETOX MASK 10 PERCES FÁTYOLMASZK a legjobb a pórusok kitisztítására. Az URBAN SKIN DETOX MICELLÁS VÍZ egyszerre tisztít, hidratál és mattá varázsolja a bőrt.


Összetevők

A TÖKÉLETES ÖSSZETEVŐK KEVERÉKE

ÉLÉNKÍTŐ ZÖLD TEA

Az élénkítő organikus zöld tea kivonata friss megjelenést biztosít a bőrnek, valamint késlelteti az öregedés látható jeleit. Minden bőrtípusra alkalmazható.

FF 20

Megvédi a bőröd a nap káros hatásaitól és a korai öregedéstől. Az általunk fejlesztett formula biztosítja a megfelelő védelmi szintet a városi életstílushoz.

VÉDELMEZŐ ANTIOXIDÁNSOK

Segítenek megvédeni bőrödet a szennyeződésektől azáltal, hogy aktiválják és újratöltik a bőr védekezőképességét. Az eredmény: egészségtől ragyogó bőr.


GYIK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mi teszi különlegessé a NIVEA URBAN SKIN termékcsaládot?
Ez egy komplett bőrápoló rendszer, amely a városi hatásoknak kitett bőr igényeihez igazodik. A külön erre a célra kifejlesztett termékeink védik a bőröd a káros környezeti hatásoktól, és segítenek regenerálni azt. A lágy URBAN SKIN NAPPALI ARCKRÉM védelmet nyújt a szennyeződésekkel szemben és 48 órán keresztül hidratálja arcbőröd. Az URBAN DETOX MASK 1 PERCES MÉREGTELENÍTŐ ARCMASZK megtiszítatja a bőrt a városi környezeti hatások okozta szennyeződésektől. Az URBAN SKIN ÉJSZAKAI ARCKRÉM  regenerálja és megerősíti a bőrt. Kell ennél több?

Milyen hatásai vannak a kipufogógáznak, a szennyeződéseknek és más részecskéknek a bőrünkre?
A városi lakosság bőrét különbözö környezeti hatások befolyásolják, mint például az apró porszerű részecskék, beleértve a koszt, a nitrogén oxidokat, a kén-oxidokat, az ózon és ultraibolya sugárzást. Ráadásul a rohanó életmód, a száraz levegő a fűtött/légkondícionált helyiségekben, az alváshiány és különösen a HEVL (a látható fény kék spektruma) elősegíti a bőr öregedését és a sejtek roncsolódását.

Mit kell tenni a városi hatásoknak kitett bőr helyes ápolásáért?
Az ideális nappali krém az, amelyik hatékony antioxidánsokkal és 48 órás intenzív hidratálással védi a bőrt. Gyorsan felszívódik és nem hagy zsíros réteget a bőrön. Ez nagyon fontos a városlakók számára, mert a városban léők bőre hajlamosabb a szírosodásra. Mindezen hatásokat az URBAN SKIN NAPPALI ARCKRÉM hatékonyan biztosítja. Este a városi hatásoknak kitett bőrnek intenzív tisztításra, azaz méregtelenítésre van szüksége. Az általunk kifejlesztett URBAN DETOX MASK 1 PERCES MÉREGTELENÍTŐ ARCMASZK hatékonyan tisztítja meg a bőrt a különböző szennyeződésektől. Az URBAN SKIN ÉJSZAKAI ARCKRÉM pedig a tökéletes befejezése a napnak. Miközben alszol, segíti a bőr regenerálódását és újratölti a bőr antioxidáns készletét. Ez pontosan az, amire az éjszakai megújuláshoz szüksége van a bőrödnek.

Mi teszi az URBAN SKIN NAPPALI ARCKRÉMET ennyire különlegessé és hatékonnyá?
A különleges összetevők keveréke! A Licochalcone A egy antioxidáns, amely megvédi a bőrt a szennyeződésektől és a kékfénytől, miközben megfelelő pH egyensúlyt biztosít neki. A formula 48 órás hidratálást is biztosít, 20-as fényvédőfaktort tartalmaz, amely védi a bőrt a napfény okozta öregedéstől.

Mi teszi az URBAN DETOX MASK 1 PERCES MÉREGTELENÍTŐ ARCMASZKOT ennyire különlegessé és hatásossá?
Az antimikrobális formula mangóliával és kaolinnal gyengén, de mégis hatékonyan tisztítja a bőrt. Javítja a bőr megjelenését és tökéletes arcszínt biztosít. A maszk tökéletes a szennyeződések eltávolítására és a bőr tisztán tartására. Ami a legfantasztikusabb, hogy mindezt csupán egy perc alatt elvégzi a termék.

Hogyan védhetjük meg a bőrünket a környezeti hatásoktól?
Rendkívül hatékony antioxidánsokkal! Az antioxidánsok megvédik a bőrt a környezetszennyezés okozta káros hatásoktól. Fontos még, hogy odafigyelj bőröd pH-értékére és hosszan hidratáld bőröd. A kaolin ("piszok mágnes") tartalmú méregtelenítő is segít a bőr gyengéd, de hatékony tisztításában. Ezeket a szempontokat vettük figyelembe, amikor megalkottuk az URBAN SKIN termékcsaládot.

Mit kell különösen szem előtt tartani a városi hatásoknak kitett bőr ápolásakor?
Azt kell nyújtani a bőrnek, amire annak szüksége van: védelemre és hosszantartó hidratálásra napközben, méregtelenítésre és mély tisztításra este, intenzív hidratálásra és regenerálódásra éjszaka. A városlakók bőre általában zsírosabb, és hajlamosabb a túlzott faggyútermelésre is, ezért olyan termékeket kellene használniuk, melyek nedvességtartalma magas, és segít egyensúlyban tartani bőrük zsírosodását.

Milyen előnyöket nyújt a városi hatásoknak kitett bőrápolás a 20-30 év közötti nők számára?
A NIVEA URBAN SKIN termékcsalád organikus zöld tea kivonattal és hialuronsavval, kiegyensúlyozott és kellemes érzést nyújt a bőrnek, a szakértők által kiválasztott összetevők pedig segítenek az idő előtti öregedés megelőzésében.

Mi teszi az URBAN SKIN ÉJSZAKAI ARCKRÉMET ennyire különlegessé és hatékonnyá?
Csakúgy, mint ahogy a nappali krém, ez a formula is tartalmazza a speciális antioxidáns-keveréket, amely újratölti a bőr antioxidáns szintjét éjjel. A formula visszaállítja a pH-értéket is, tisztítás után a bőr úgy tud működni, ahogy szükséges. A méregtelenítő hatás, amely a 48 órás hidratálás révén intenzív kezelést biztosít a bőr számára, segíti az éjszakai regenerálódást.

Az URBAN DETOX MASK 1 PERCES MÉREGTELENÍTŐ ARCMASZK fehér agyagot tartalmaz. Miért jó ez az összetevő a városi hatásoknak kitett bőrnek?
Egyes levegőben lévő szennyező részecskék hússzor kisebbek, mint egy pórus átmérője. A természetes agyag és a kaolin együtt tökéletesen vonzza a zsírt és a faggyút, akár egy mágnes, ezáltal pedig a bőr friss és tiszta marad. Ez az összetevő nagy hatással bír a méregtelenítő maszkban.


Antioxidánsokkal teli NIVEA URBAN SKIN termékek

TANULD MEG, HOGYAN KÉNYEZTESD ÖNMAGAD ÉS A BŐRÖD

VÁROSI DIVAT- ÉS STÍLUSINSPIRÁCIÓK

Az egyik legjobb dolog abban, hogy a városban élünk, az az, hogy mindig a legújabb stílusirányok jönnek szembe. Itt van néhány tipp arra, hogy városi megjelenésed a lehető legjobb legyen.

MÉREGTELENÍTS!

A városi élet a nyüzsgésről szól, de a rohanó életmód nem jár kéz a kézben a sugárzó bőrrel. 5 dolog, amire szükséged van, hogy a városi dzsungel ne hagyjon nyomot rajtad.

EGYSZERŰ LIFE HACKEK

Képzeld el magad otthon, miközben gyertyafénynél, klasszikus zenével és finom illatokkal körülvéve pihensz - tökéletes! Egy finom tusfürdővel, szappannal vagy habfürdővel könnyen spat varázsolhatsz fürdőszobádból.