FRISSÜLJ FEL A RUHÁIDDAL EGYÜTT!

EGYEDI, EGYSZERŰEN NAGYSZERŰ TIPPEK.

ÚJDONSÁG

Újdonság

Friss és egyedi érzés minden ruhával

Ha vakon követed a divatot, akkor a végeredmény általában nem egyedi, mert mindenki, aki így tesz, hasonló ruhákban jár. Van egy pár ötletünk, amivel pont olyan friss és egyedi lehetsz, mint a NIVEA Invisible for Black & White Fresh dezodoroknak köszönhetően.

Friss

Ez az új deo a zöld tea és a gyümölcsök friss és üde illatával biztosítja a friss "zuhanyozás utáni érzést".

Láthatatlan

Megvédi a kedvenc ruhádat a foltoktól. A fekete fekete marad, és a fehér ruhák is tovább megőrzik a színüket.

Magabiztos

Szabadulj meg a bizonytalanságtól, a kellemetlen fehér csíkoktól a fekete ruhádon és a sárga foltoktól a fehér pólókon.

Hosszantartó

Biztosítja a hosszantartó védelmet, 48 órán keresztül, friss és üde illattal. 


LÉGY EGYEDI

LÉGY EGYEDI

DIY régi pólóból új ruha

Alakítsd át régi pólódat egy csodás nyári ruhává!

DIY lépések egy egyedi ruhához

Légy eredeti, és készíts olyan ruhát, ami senki másnak nincs!

Divatos ing lépésről lépésre

Egyedi és divatos darab egyszerűen.


GYIK

Gyakori kérdések

MI AZ OKA ANNAK, HOGY AZ IZZADÁSGÁTLÓK HASZNÁLATAKOR A SÖTÉT SZÍNŰ RUHÁKON A HÓNALJ KÖRNYÉKÉN FEHÉR FOLTOK KELETKEZNEK?
Az izzadásgátlók használata során keletkezett fehér foltokat többnyire az izzadást megakadályozó összetevők – az alumíniumsók – okozzák. Ezek vízben oldódó por állagú hatóanyagok. A víz nélküli termékekben, mint az aeroszolos spray-k is, por formájában vannak jelen, ezért könnyen láthatóvá válnak a bőrön és a sötét ruhákon. Amikor az alumíniumsók vízben oldottak, mint például a golyós izzadásgátlók esetében, a víz elpárolgása után jelenhetnek meg a fehér foltok a ruhákon.

MI OKOZZA A SÁRGÁS FOLTOKAT A VILÁGOS ÖLTÖZÉK HÓNALJTÁJÉKÁN?
A sárga foltok a mosások során fokozatosan alakulnak ki. Több tényező is befolyásolja a keletkezésüket: az izzadásgátló összetevők, az anyagban lerakódó, a vízzel és a mosószerekkel reagáló faggyú és izzadság keveréke. Ez a kémiai reakció olyan sárgás lerakódásokat eredményez, amelyek a ruha szálaiban raganak. A textil minden mosással sárgább lesz és veszít rugalmasságából.

MIÉRT NEM JELENNEK MEG MINDENKINÉL EZEK A SÁRGA FOLTOK AZ ÖLTÖZÉKEN?
Idővel valójában mindenkinél, aki használ izzadásgátlót, megjelennek ezek a sárga foltok. Az azonban, hogy milyen mértékben, az az izzadság és a faggyú összetételén és mennyiségén múlik. Egyeseknél a sárga foltok csak nagyon lassan jelennek meg, ezért sokáig tart, míg szemmel láthatóvá válnak. További ok lehet, hogy izzadásgátló nélküli dezodort használnak.

HOGYAN SZABADULHATOK MEG A SÁRGA FOLTOKTÓL?
A citromsav vagy az ecetsav halványíthatják, esetleg teljesen el is tüntethetik a foltokat. Ha tehát már megjelentek a sárga foltok a ruháid hónaljtájékán, a következő módon próbálhatod meg eltávolítani azokat: 5 l meleg vízhez adj hozzá 10 kanál 25%-os ecetsavat vagy 300 ml 5%-os étkezési ecetet. Egy másik lehetőség, hogy oldj fel 1 liter vízben 12 g citromsavat. Ezeket a szereket megveheted a drogériákban vagy az élelmiszeráruházakban. A folt intenzitásától függően hagyd a ruhadarabot kb. 12 órán keresztül ázni, majd mosd ki. Vigyázz a színes vagy finom textliákra és a gyöngygombos ruhákra, mert ezeket károsíthatja a savas oldat.

Itt találsz további tippeket, hogy szabadulj meg a foltoktól. 

MILYEN GYAKRAN HASZNÁLHATOM EZEKET AZ IZZADÁSGÁTLÓKAT?
A NIVEA Invisible for Black & White izzadásgátlót ugyanolyan gyakran használhatod, mint más szokásos izzadásgátlót/dezodort.

JOBBAN IRRITÁLJA EZ AZ IZZADÁSGÁTLÓ A BŐRT, MINT A HAGYOMÁNYOS DEZODOROK?
Nem, minden NIVEA Invisible for Black & White terméket a piacra kerülés előtt természetesen alaposan teszteltek a hatékonyság és a bőrre gyakorolt hatás szempontjából. A NIVEA Invisible for Black & White termékek minden teszten pozitívan szerepeltek.

HOGYAN VISELKEDIK EZ AZ IZZADÁSGÁTLÓ A FEHÉR ÉS A SÁRGA FOLTOKKAL SZEMBEN?
Összetételét kifejezetten a fehér nyomok megelőzésére és a sárga foltok csökkentésére fejleszették ki, ugyanakkor garantáltan megbízható védelmet nyújt az izzadás és a testszag ellen akár 48 órán át. A fehér foltok ellen a NIVEA Invisible for Black & White termékcsalád speciális technológiát alkalmaz: az alumíniumsók emulzióban oldódnak fel melyet fedő olajak borítanak, így az láthatatlan marad. A NIVEA Invisible for Black & White izzadásgátló termékcsalád a sárga foltok ellen egy  szabadalmaztatott technológiával harcol, amely a foltok kialakulásának megelőzésére speciális vegyületet tartalmaz. Ez az összetevő védi a textil szálakat a sárga foltokat okozó anyagok beivódásával szemben. A foltok a ruha felszínén maradnak, és így könnyebben kimoshatók.