NIVEA szárazsampon: Azonnali felfrissülés a hajadnak

A szárazsampon a pillanat szépségterméke a hajad számára. Csak néhány fújás, és másodpercek alatt felfrissülnek tincseid. Tudj meg többet az új NIVEA szárazsamponokról, és fedezd fel, hogyan készíthetsz magadnak lenyűgözően természetes frizurát.

Szárazsampon

ÉLVEZD A FRISS FEJBŐR ÉRZETÉT EGÉSZ NAP A NIVEA SZÁRAZSAMPONNAL

Bemutatkozik a NIVEA FRESH REVIVE szárazsampon: gyengéd tisztítás a haj és a fejbőr számára

A NIVEA szárazsampon azonnali felfrissülést nyújt a hajnak két hajmosás között. Hármas kényeztetés egy lépésben. A NIVEA FRESH REVIVE szárazsamponok tisztítják, frissen tartják a hajat egész nap, megőrzik természetes színét, tiszta érzetet és megjelenést kölcsönöznek a frizurának.

A gyengéd formula kíméletes, nem hagy maradványokat a fejbőrön, emellett azonnal teltté és rugalmassá varázsolja a tincseket. A NIVEA FRESH REVIVE Szárazsamponnal biztosan tökéletes lesz a frizurád egész nap.

 

Egyedülálló és gyengéd formula

A magas hatékonyságú formula titka a természetes rizskeményítő keverékben rejlik, amely saját súlyának 60%-át képes magába szívni, ennek köszönhetően pedig azonnal megtisztítja a hajat a zsírtól, megemeli és illatosítja.

Az új NIVEA FRESH REVIVE szárazsampon két különböző összetételben elérhető: a közepes árnyalatú és a sötét haj számára. A szárazsamponok különleges illatukkal hosszan tartó frissességet biztosítanak csupán néhány fújással.  

A  citrusos jegyek a közepes árnyalatú, míg a gazdag borostyán aroma a sötét tónusú hajnak nyújt illatos kényeztetést.


Felvitel

A SZÁRAZSAMPON KÜLÖNBÖZŐ ALKALMAZÁSA

Hogyan használd a szárazsampont?

A szárazsampont legalább 15 cm távolságról fújd a hajtövekre, majd finoman masszírozd a fejbőrbe az ujjaiddal. Hagyd rajta egy vagy két percig, hogy alaposan megtisztítsa a hajadat mielőtt kifésülöd. A hosszan tartó frissességhez elég néhány fújás!

A NIVEA szárazsampon nem csak hatékonyan tisztítja a hajat és a fejbőrt, az erőteljes formula texturált frizurát és dús hajat biztosít. Tökéletes tartást ad az erőtlen szálaknak.

 

A szárazsamponnal természetesen ragyoghatsz

A stílusos megjelenés rajongói odavannak a NIVEA FRESH REVIVE szárazsampon adta textúráért és tartásért, amelynek köszönhetően minden alkalomra tökéletes, természetes frizurát készíthetnek. A termék használatával a hajszálak összetapadnak, így könnyebben formázhatóak, a frizura pedig hosszan tart.

Mindegy, hogy laza hullámokat vagy gyönyörű fonatot készítenél magadnak, a szárazsampon volumen növelő hatása segít természetesen zilált frizurát alkotni. Egyszerűen csak fújd a hajtövekre, alaposan masszírozd a fejbőrbe, és varázsolj magadnak rugalmas fürtöket.Időspóroló tippek

KÉSÉSBEN VAGY? SPÓRÓLJ IDŐT TIPPJEINKKEL

5 időspóroló tipp, hogy hatékonyabb legyél

  1. Tervezz előre: Ha alaposan megtervezed a napi teendőket, sokkal összeszedettebb leszel, és tartani tudod az időbeosztásodat.
  2. Priorizálj: Ne félj nemet mondani. Engedd el a kevésbé fontos dolgokat, így a nagyobb feladatokra jobban fogsz tudni koncentrálni.
  3. Használj határidőnaplót vagy más tervezőt, és írd fel, mennyi időt fogsz munkára, házimunkára és pihenésre fordítani. Ne felejtsd el jól érezni magad!
  4. Spórolj időt reggelente azzal, hogy előre elkészíted az ételeket, amit aznap enni fogsz, este pedig tedd ki azt a ruhát, amit másnap felvennél. 
  5. Aludj jól! Ne feledd, a tested és az elméd is sokkal produktívabb, ha kipihent vagy.