NIVEA Urban Skin Detox

Méregtelenítsd az arcbőröd mélytisztítással, a szennyeződések eltávolításával

A NIVEA Urban Skin Detox
segít neked lépést tartani a város forgatagával


A bőr méregtelenítése mélytisztítással

A BŐR MÉREGTELENÍTÉSE MÉLYTISZTÍTÁSSAL

ISMERD MEG A TÖBBFUNKCIÓS FORMULÁT

A NIVEA 3-in-1-ben Agyagos Arclemosó egy többfunkciós termék: arcmaszk, radír és lemosó egyben, természetes agyaggal, fekete rizzsel és zöld teával. Ezt a formulát kifejezetten a városi környezet, a finom por és egyéb szennyeződések által okozott bőrproblémák megelőzésére fejlesztettük ki.

Fekete rizs

 

Ázsiában a méregtelenítés közismert alapanyaga. A fekete rizst régebben „tiltott termésnek“  is hívták, miután a királyi család saját fogyasztásra kisajátította a termesztés jogát.

Agyag

 

Az agyag a pórusokban felgyülemlett finom porszemcséket elnyelő összetevő, emellett a pattanásokat okozó baktériumok számát is csökkenti.

Zöld tea

 

A formula a fekete rizst zöld teával kombinálja, amelynek szintén tisztító és méregtelenítő hatása van.


URBAN SKIN DETOX Micellás Víz

Víz nélkül nem létezne élet, micellás víz nélkül pedig nem létezne alaposan megtisztított arcbőr. Az URBAN SKIN DETOX micellás víz reggel mélyen tisztítja és megszabadítja a bőrt a szennyeződésektől, amelyek az éjszaka folyamán rakódtak rá. Este megszabadít a szempillaspiráltól, a szmog mikroszkópikus részecskéitől és a hektikus nap okozta fáradtság jeleitől. A micellás víz összetevője, a zöld tea kivonat regenerálja, megnyugtatja és kisimítja a bőrt. Nem kell többé attól félned, hogy nem elég tiszta a bőröd, az aggódást kidobhatod a piszkos sminklemosó vattakorongokkal együtt.

URBAN SKIN DETOX Micellás Víz Víz nélkül nem létezne élet, micellás víz nélkül pedig nem létezne alaposan megtisztított arcbőr. Az URBAN SKIN DETOX micellás víz reggel mélyen tisztítja és megszabadítja a bőrt a szennyeződésektől, amelyek az éjszaka folyamán rakódtak rá. Este megszabadít a szempillaspiráltól, a szmog mikroszkópikus részecskéitől és a hektikus nap okozta fáradtság jeleitől. A micellás víz összetevője, a zöld tea kivonat regenerálja, megnyugtatja és kisimítja a bőrt. Nem kell többé attól félned, hogy nem elég tiszta a bőröd, az aggódást kidobhatod a piszkos sminklemosó vattakorongokkal együtt. URBAN SKIN DETOX 3 az 1-ben Agyagos Arclemosó

Három erős összetevő és három különböző felhasználási mód egy arctisztítóban. A fekete rizs, a zöld tea és a természetes agyag kivonata megtisztítja az eltömődött pórusokat és megszabadítja a bőrt a szennyeződésektől. Hogyan működik?

  • Arclemosóként eltávolítja a bőr szennyeződéseit, így a bőröd fellélegezhet.
  • Bőrradírként felszabadítja a pórusokat és eltávolítja a bőr elhalt hámsejtjeit.
  • Arcmaszkként mattítja és kisimítja az arcbőrt.

URBAN SKIN DETOX Mattító Arcmaszk

Állítsd meg a megterhelő feladatok, a kedvenc hobbi és a bolondos élmények mókuskerekét. Halkítsd le a mobilod, és vidd fel a fekete rizst és zöld tea kivonatot tartalmazó arcmaszkot, amely felfrissíti és megnyugtatja a bőröd. Miután megszáradt, a maszk lehúzható, és nem csak az elhalt hámsejtektől, a portól és az apró szennyeződésektől, hanem az eltömődött pórusoktól is megszabadít. Fedezd fel újra a tökéletes és üde arcbőrt, amely a stressz és a szennyeződések okozta réteg mögött rejtőzött.


MIÉRT KELL FIGYELEMBE VENNÜNK A VÁROSI KÖRNYEZET HATÁSAIT A BŐRÁPOLÁS SORÁN?

A városi lét szuper, és csak egyre jobb lesz. A statisztikák szerint* 2018-ban a világ lakosságának 55%-a városban élt, ami az 1930-as években 30%-ot tett ki. De a városi életnek van egy komoly mellékhatása is: a szennyezés.

A mindennapjaink során egyik helyről rohanunk a másikra tömegközlekedési eszközökön állva, miközben emberek százaival találkozunk. Száraz és állott levegőjű várótermekben ücsörgünk, cigarettafüstöt fújnak az arcunkba, átfutunk zsúfolt utcákon, tereken és kipufogógőzben kerékpározunk. Mindez nemcsak ránk, de bőrünkre is komoly hatással van. Szállópor és kosz halmozódik fel a bőrünkön szinte észrevétlenül, mindegy melyik városban élünk. Ez az a fajta szennyezés, amelyre a legkevesebbet gondolunk, részben mert nem látjuk vagy érezzük (talán a cigarettafüst kivételével), ennek ellenére minden nap hatással van ránk, felboríthatja bőrünk természetes egyensúlyát. Az pedig tény, hogy a légszennyezés a második legrosszabb hatás, ami a bőrt érheti, a napfény és UV sugárzást követően.

Az apró szennyezőanyag-szemcséket gyakran részecskének is nevezik. Különösen aprók, 2,5-10 mikron méretűek. A bőrre kerülve elég kicsik ahhoz, hogy mélyen a pórusokba férkőzzenek, ahová be is ragadnak, és igen nehéz őket onnan eltávolítani.

*Forrás: World Urbanization Prospects: The 2018 Revision.

MILYEN HATÁSSAL VAN A LÉGSZENNYEZÉS AZ ARCBŐRÜNKRE?

A környezetszennyezés a bőröd felszínére direkt módon is hatással lehet, de a pórusokba hatolva krónikus oxidatív stresszt is előidézhet, amely gyengíti a bőr vékony védőrétegét, és irritációt okoz. Ennek eredményeként a bőröd elveszíti természetes egyensúlyát. Érzékennyé és irritálttá válik, amire fokozott szárazsággal vagy megnövekedett faggyúképződés általi zsírosodással reagál. Az eltömődött pórusok pattanásokat és mitesszereket okozhatnak, végül kitágulhatnak, és csúnya látványt nyújtanak – elcsúfítják és fáradttá teszik bőrödet, így nem lesz olyan egészséges, mint amilyennek lennie kellene.

MIT TEHETSZ, HOGY MEGVÉDD BŐRÖDET A SZENNYEZŐDÉSEKTŐL?

Jó hír, hogy fel tudjuk venni a harcot a szennyeződések bőrünkre gyakorolt hatásával. Ehhez azonban fontos, hogy minden nap eltávolítsd az apró szennyező részecskéket a bőrödről – minél kevesebb ideig maradnak rajta, annál kevesebb kárt tehetnek benne. Az olyan hatékony arctisztítók, mint a NIVEA Urban Skin Detox bőrápoló termékcsaládmegakadályozzák a városi környezet által okozott problémák kialakulását.

 

A smink eltávolítását követően fontos, hogy egy mélytisztító vagy hámlasztó termékkel lemosd arcodról a napközben rárakódott port és egyéb anyagokat, ami láthatóan tisztábbá és simábbá varázsolja bőrödet. A helyes arctisztítást követően más arcápoló termékek – hidratálók, maszkok – is könnyebben beszívódnak, és nagyobb mértékben fejtik ki a hatásukat.

 

Ha megfelelő termékekkel gondoskodsz a bőrödről, azzal nagymértékben hozzájárulsz ahhoz, hogy tiszta és ellenálló maradjon. A jó minőségű bőrtisztítók távol tartják a szennyeződéseket, az értékes összetevőket tartalmazó krémek segítségével pedig erőssé teheted a bőrödet, így az saját védőrendszert tud kialakítani a szennyeződések ellen. A helyes rutinnak köszönhetően nem kell azon gondolkodnod, hogy mi van a levegőben. 

 

Az alábbi ellenőrző listával vásárlás során könnyedén eligazodhatsz a bőrápolási termékek között.

A tisztítás során fontos:

  • Az intenzív tisztítás
  • A pórusok mélytisztítása
  • Lágy és finom bőrkezelés

 

Javaslat: az olyan gyorsan felvihető termékek, mint a NIVEA 3-in-1-ben Agyagos Arclemosó és a NIVEA Urban Skin 1 perces maszkok teljes bőrápolási rituálét kínálnak egyetlen lépésben, így könnyedén megóvhatod bőrödet a városi szennyeződésektől a szoros időbeosztás ellenére.

Az ápolás során fontos: 

  • Az UV védelem
  • Az antioxidatív tulajdonságok
  • A hosszú távú, intenzív hidratálás 

 

Javaslat: az olyan éjszakai terméket, mint a NIVEA Urban Skin Good Night Detox Éjszakai Arcmaszk lefekvés előtt gyorsan felhelyezheted, és akár egész éjszaka fennhagyhatod, ezáltal a bőröd reggelre felfrissül és megújul.