Arctisztítás újragondolva

A NIVEA leghatékonyabb arctisztítója

Az arctisztító rutintól a kényeztető rituáléig

Hogyan változtasd megszokott arctisztító rutinod különleges élménnyé?

Az új NIVEA Arctisztító Olajok a nők megszokott arctisztító rutinját különleges rituálévá varázsolják. A forradalmian új, olaj-tej formulával rendelkező termék egyesíti az értékes olajkészítmény hatékonyságát a tisztító tej gyengédségével. Eltávolítja a napi szennyeződéseket, a faggyút és még a vízálló sminket is, így az eredmény tökéletesen tiszta, selymes, sima és puha bőr, bőrtípustól függetlenül. Ki mondja, hogy az arctisztítás nem lehet egy különleges élmény?


Megszokásból különleges élmény

Az értékes, természetes olajokból készült NIVEA Arctisztító Olajokat úgy készítették, hogy azok hatékonyan tisztítsák az arcot, miközben gyengéden ápolják azt.

Használata egyszerre könnyű és kényeztető. Száraz bőrön alkalmazva az olajok hatékonyan eltávolítják a napi szennyeződéseket, a faggyút és még a vízálló sminket is.

Kevés víz hozzáadásával lassan, ápoló tejszerű textúrává alakulnak, így a bőr tökéletesen tiszta, selymes, sima és puha lesz.

Legyen szó száraz, érzékeny vagy normál bőrről, az olaj-tej alapú, csodás készítmény átalakítja arcápolási rutinod és bőröd egyaránt.

Tisztító formula, mely ápol

A hidratáló formula:

 • A hidratáló arctisztító olaj
 • Tökéletes a normál bőr számára
 • Kókuszolajjal
 • A rugalmas és hidratált bőrért

A tápláló formula:

 • A tápláló arctisztító olaj
 • A száraz bőr számára kifejlesztve
 • Makadámia olajjal
 • A puha és táplált bőrért

A nyugtató formula:

 • A nyugtató arctisztító olaj
 • Az érzékeny bőr legjobb barátja
 • Szőlőmagolajjal
 • Gyengéd és nyugtató a bőrnek


Mindig van ok az arctisztításra

Kényeztető arctisztítás három lépésben

Mikor érdemes arcot tisztítani

1. lépés:

Első lépésként a száraz kezedre adagolj egy-két pumpálásnyi olajatt, majd masszírozd gyengéden a szintén száraz arcbőrödbe, és vidd fel a szemhéjadra is.

2. lépés:

Majd enyhén vizezd be az arcodat, és figyeld, ahogyan átalakul a termék. A különleges olajokból ápoló, krémes textúra válik. 

3. lépés:

Most alaposan öblítsd le az arcodat, és élvezd a tökéletesen tiszta, selymesen sima és puha bőr tapintását. Érezd a különleges ápolást anélkül, hogy bőröd kiszáradna. 

Este:

Egy hosszú nap végén ideje relaxálni. Tisztítsd meg az arcodat, és érezd a kényeztetést. Hagyd, hogy az NIVEA Arctisztító olajok eltávolítsák a nap folyamán a bőrödre került szennyeződéseket, a sminket, ahogyan Te is lezárod a napodat. 

Reggel:

Kezdd a napot a NIVEA Arctisztító olajokkal, és érezd a teljes felfrissülést! Élvezd a különlegesen tiszta, selymesen sima  bőr érzését. 

Énidő:

Értékes pillanat, amit arra fordítasz, hogy visszatalálj önmagadhoz és feltöltődsz. Itt az idő, hogy arcápolási rutinodat kényeztető rituálévá varázsold a NIVEA Arctisztító olajok segítségével. Ápold bőröd olyan gondossággal, ahogyan megérdemli.

MINDEN, AMIT AZ ARCTISZTÍTÓ OLAJOKRÓL TUDNI ÉRDEMES

Kutató és fejlesztő szakértőink válaszolnak a kérdéseidre

MI AZ AZ ARCTISZTÍTÓ OLAJ, ÉS HOGYAN MŰKÖDIK?

Az arctisztító olajok gyengéden, mégis hatékonyan távolítják el a sminket, a szennyeződést és a faggyút a bőrödről. Nemcsak hidratálnak, de egyfajta oldószerként is funkcionálnak, ami azt jelenti, hogy könnyen oldanak azonos tulajdonsággal rendelkező anyagokat. Az olajok különösen hatékony oldószernek minősülnek, mivel természetes módon tapadnak más olajokhoz, mint pl. a bőr által termelt faggyúhoz, valamint a sminktermékekben található összetevőkhöz. Ebből kifolyólag az arctisztító olajok hatékonyan távolítják el a zsírt és a sminket az arcbőrről, miközben puhává és ápolttá varázsolják.

Azért alkottuk meg a NIVEA Arctisztító Olajokat, hogy fogyasztóink számára olyan terméket kínáljunk, ami igen hatékonyan, ugyanakkor gyengéd a bőrhöz.

KIK SZÁMÁRA A LEGMEGFELELŐBB AZ ARCTISZTÍTÓ OLAJ?

Az arctisztító olajok minden bőrtípus számára megfelelőek. Az új NIVEA Arctisztító olajok összetételét a bőr igényeinek megfelelően fejlesztették ki. A természetes kókuszolajat tartalmazó változat a normál bőr, a makadámia olajjal gazdagított ápoló a száraz bőr, a szőlőmagolajjal készülő lemosó az érzékeny bőr számára jelent megoldást.

A különböző variációk azonban legfőképp azoknak nyújtanak alternatívát, akik mély, ugyanakkor gyengéd módját keresik az arctisztításnak és a sminkeltávolításnak.

MI A KÜLÖNBSÉG AZ ARCTISZTÍTÓ OLAJOK ÉS A GÉLES LEMOSÓK KÖZÖTT?

Annak ellenére, hogy mindkettőt leöblítjük az arcunkról, az alkalmazásuk, valamint a használtuk után tapasztalható bőrérzet különböző.

Sőt, az arctisztító olajokat úgy fejlesztették ki, hogy a szemkörnyéken is használhatóak legyenek.

A lágy, olajos textúra a hatékony arctisztítás elengedhetetlen eszköze, amely lehetővé teszi, hogy a smink és a faggyú egyszerűen feloldódjon, ugyanakkor az olajos arctisztítók sima bőrérzetet biztosítanak, ragyogóvá varázsolják az arcot, miközben megóvják a bőr saját nedvességegyensúlyát.


ÉLD RENDKÍVÜLI MÓDON AZ ÉLETEDET

Ne csak az arctisztítás legyen különleges a napodban! Inspirálódj, és lásd meg a lehetőségeket magad körül, amiket mások nem vesznek észre. Itt az idő, hogy felejthetetlen élménnyé varázsold a mindennapjaidat!

SÉTÁLJ VAGY SZÖKELLJ A MUNKÁBA:

A hétfő reggeli utazás a munkába legyen egy csodálatos hét kezdete számodra, változtass a hozzáállásodon, és érezd, hogy boldogsággal töltenek el az új lehetőségek. Soha nem tudhatod, milyen meglepetéseket tartogat számodra a hét. 

OLVASS VAGY LEGYÉL FELFEDEZŐ

Milyen könyvet olvasol ezen a héten? Szívd magadba a szavait, és tedd magadévá őket minden egyes lapozásnál. Élvezd, ahogyan a sorok gazdagítják az életedet, és egy újabb különleges témával szélesítik a látókörödet, a gondolataidat, amit a következő baráti vacsoránál megoszthatsz a társasággal. 

NÉZD A JÁTÉKOT VAGY LEGYÉL A RÉSZESE:

Necsak szemlélője legyél a dolgoknak, mutasd meg a képességeidet! Pl. válassz másik utat, hogy eljuss a munkába, hiszen sohasem tudhatod, hogy milyen izgalmak várnak rád a következő sarkon. 

RUTIN VAGY RITUÁLÉ:

Nem kell, hogy az arctisztítás csak egy újabb rutin legyen az életedben. Legyen ez az énidő oázisa, amikor megtisztítod az arcodat a szennyeződésektől és a sminktől. Kényeztesd magad!