Naturally Good termékcsalád

Amikor tudod, mit tartalmaz a kozmetikum: NATURALLY GOOD termékcsalád

Természetes ápolás 100%-osan átlátható összetevőkből

A NIVEA-nál nagyon jól tudjuk, hogy a bőrápolás a  márkába vetett tartós bizalomról és a termékek minőségéről szól. Ezért ezeket folyamatosan fejlesztjük.

Az új NATURALLY GOOD termékcsalád  99 %-ban természetes eredetű összetevőkből áll, és 1-2 %-ban tartalmaz nem természetes eredetű összetevőket, amelyek a termék biztonságát, tartósságát és stabilitását garantálják. Röviden: termékeinkbe több mint 100 év bőrápolás területén megszerzett tapasztalatait csomagoltuk. Ennek köszönhetően 100%-osan megbízhatsz benne, hogy az új NATURALLY GOOD termékcsalád kínálata ideális választás a bőr ápolásához és tisztításához

Az üde és tápanyagokkal feltöltött bőr számára a legjobbat megtalálod a természetben és az új Naturally Good termékcsalád arckrémeiben

NG non-age

NG antii-age

Hidratáló Arcápolás

A Naturally Good nappali krém minden bőrtípusnak megfelel és 24 órán át hidratál. A jojobaolajnak köszönhetően a bőröd kellemesen selymes tapintású lesz. 

A természetes kamillát tartalmazó Naturally Good Bőrnyugtató nappali krémet száraz és érzékeny bőrre fejlesztették ki, és még illatanyagot sem tartalmaz. Megnyugtatja az irritált bőrt, láthatóan csökkenti a bőrpírt, és azonnali enyhülést hoz a feszült arcbőrnek. 

Míg te éjjel alszol, a bőröd megújul! 
Naturally Good Bőrregeneráló éjszakai krém segítségével add meg neki a kellő regenerálódást. Az éjszakai krém legfőbb összetevője a BIO ARGÁNOLAJ, amely mindenekelőtt bőrregeneráló erejéről ismert. Ráadásul a krémben található természetes (argán-, jojoba- és mandula-) olajok kombinációja megadja a bőrnek a szükséges tápanyagokat, ezért reggel ragyogó arcbőrrel fogsz ébredni. A Naturally Good nappali krémekhez hasonlóan minden bőrtípusnak megfelel. 

RÁNCTALANÍTÁS

Az új Ránctalanító nappali és éjszakai krémek BIO bojtorjángyümölcs kivonatot tartalmaznak, amelynek köszönhetően az érett bőr nem szárad ki és nem ráncosodik. Válaszd a természet erejét, és próbáld ki, mire képes. Az éjszakai krémnek köszönhetően selymes és tápanyagokkal ellátott bőrrel fogsz ébredni. 

arctisztítás

Micellás víz

Micellás gél

Ne feledd, hogy fontos minden este elalvás előtt megtisztítanod az arcodat. Ennek köszönhetően a bőröd éjjel megpihen és regenerálódik. Ezenkívül a  NATURALLY GOOD Micellás víz BIO aloe verát tartalmaz, amely antioxidáns hatású. Élvezd a nyugodt alvást, amíg a bőröd hidratálódik és  erőt gyűjt az új napra.  

Nem szereted az arcodat vattapamaccsal tisztítani? A Bőrtisztító micellás gél tökéletesen eltávolítja a sminket. Remek textúrájának köszönhetően a sminkeltávolítás arcmasszázsként is működik, így még ezalatt is pihenhetsz. A NATURALLY GOOD Bőrtisztító micellás gél 99%-ban természetből származó összetevőket tartalmaz. Megtalálod közöttük például a BIO aloe verát, amely gondoskodik a kellő regenerációról és megvédi a bőrt a pattanások kialakulásától. Engedd a bőrödet pihenni. 

Összetevők

A szépség és az erő az egyszerűségben és a természetességben rejlik

A NIVEA Naturally Good termékcsaládot 99 %-ban természetes összetevők alkotják és csak 1 %-ban tartalmaz mesterséges anyagokat, amelyek garantálják a termékek biztonságosságát.*
*A természetes forrásokból nyert összetevők a feldolgozás után több mint 50 %-ban megőrzik eredeti molekulaszerkezetüket beleértve a vizet is. A maradék 1 %-ot az állag megőrzése és a biztonságos használat érdekében hozzáadott anyagok alkotják.

ARGÁN OLAJ

A Naturally Good éjszakai arckrém argán olajjal serkenti a bőr regenerálódását az éjszaka folyamán. Ennek köszönhetően a bőr napközben gyönyörűen ragyogó lesz. 

ZÖLD TEA

A Naturally Good tisztító tej mélyen tisztítja a bőrt, a tonik eltávolítja az elhalt hámsejteket. A bőr így tiszta és kellemesen üde lesz.

ALOE VERA

Az aloe verát tartalmazó összetétel 24 órán keresztül táplálja a bőrt, megőrzi annak frissességét és természetes szépségét.  


NIVEA Naturally Good termékcsalád

Gyakori kérdések & válaszok

Azért vagyunk itt, hogy a NATURALLY GOOD termékcsaláddal kapcsolatos minden kérdésedre válaszoljunk 

Minden, amit tudni akartál az új NIVEA NATURALLY GOOD termékekről.  Válaszol Luis Carbajal, a NIVEA arctisztításért felelős kutató és termékfejlesztő részlegének szakértője. 

A NATURALLY GOOD termékcsalád további termékekkel bővül, amelyek 99 %-ban természetből származó összetevőket tartalmaznak. Mi más teszi még egyedivé ezeket a termékeket? 

A NATURALLY GOOD termékcsalád tiszteli a régi filozófiánkat, miszerint odafigyelünk, hogy a termékekben a lehető legtöbb természetből származó összetevő legyen. Az új termékcsaláddal maximálisan törekszünk rá, hogy a termékeink összetétele 100 %-ban átlátható legyen. 

Növekszik a természetes összetevőket tartalmazó termékek iránti kereslet? 

Az utóbbi időben a vásárlóink sokkal nagyobb érdeklődést mutattak a termékeink összetevői iránt. Tudni akarják, mit tartalmaznak, gyakran minden egyes hozzávaló szerepére kíváncsiak. Ezért a NATURALLY GOOD termékcsalád esetében figyeltünk arra, hogy mindent részletesen elmagyarázzunk úgy, hogy azt a vásárlóink is megértsék. Ez az utunk. Még nagyon az elején vagyunk -  de terveink szerint a további termékeinknél is hasonlóképpen járunk majd el. 

Mit kell értenünk az 1 -2 % nem természetből származó összetevő alatt? 

Csakis azokat az anyagokat és összetevőket, amelyek a termék stabilitását és a bőr számára biztonságos használatát jelenti. 

Mi a különbség a természetes és a nem természetes összetevők között? 

A természetes összetevők, ahogy a nevük is mutatja, a természetből származnak. Olyan anyagokról van szó, amelyek a természetes állapotukban jellemző összetételük több mint felét a feldogozás után is megőrzik. A vizet is ide kell számolnunk. Egyébként ezt a definíciót a Beiersdorf rendkívül szigorú belső szabályzata határozza meg. 

Lucia

A NATURALLY GOOD Anti-age termékcsaláddal kapcsolatos fontos információkról kérdeztük Lucia Zanforlin kutatót. 

A NATURALLY GOOD termékcsalád fejlesztésében és csomagolásában is természetes? 

Igen. A NIVEA-nál régóta olyan eljárásokkal dolgozunk, amelyek kizárják az állatkísérleteket. A világon mindenütt. A NATURALLY GOOD termékcsalád tagjai vegánok, és fenntarthatónak jelölhetjük a csomagolásukat is. 

Mit jelent ez? A krémek dobozai PP-ből készülnek és a védőfólia kivételével 100%-ban újrahasznosíthatók. A flakonok 97%-ban újrahasznosított PET-ből készülnek. Konkrétan újrahasznosított üdítős PET palackokat használunk fel. 

Hol gyártják a NATURALLY GOOD termékcsalád tagjait? 

Minden NATURALLY GOOD terméket Európában gyártunk. Elsősorban Németországban és Lengyelországban. És minden esetben a legszigorúbb minőségi feltételek mellett. 

Miből készülnek a NATURALLY GOOD termékek? 

Igazán gondosan válogatott hozzávalókból. Ennek köszönhetően is minden természetből származó összetevő megfelel az ISO 16128 szabványnak, amely meghatározza az organikus és természetes kozmetikumok nemzetközi standardját. 

Pontosan mit tartalmaz a NATURALLY GOOD Anti-age Nappali krém?

Ennek a krémnek az összetétele organikus bojtorján kivonatot tartalmaz, amely serkenti a bőr természetes kollagéntermelését. Értékes olajakat - konkrétan jojoba- és mandulaolajat -  is találunk benne.  

Mi a helyzet a NATURALLY GOOD Anti-age Éjszakai krém összetételével?

Az éjszakai krém természetes argánolajat, shea vajat és bojtorján kivonatot tartalmaz, amely serkenti a bőr kollagéntermelését. 

És a NATURALLY GOOD Micellás gél és Micellás víz összetétele?

Mindkét termék összetételét organikus aloe verával gazdagítottuk. Ezenkívül rendkívül hatékony, szintén természetes eredetű felületaktív anyagokat is tartalmaznak, amelyek tökéletesen megtisztítják a bőrt és egyúttal gondoskodnak annak hidratáltságáról is.


Tudj meg többet a NATURALLY GOOD termékcsaládról

vegán

VEGÁN ÖSSZETÉTEL

A NATURALLY GOOD termékcsalád tagjai nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű összetevőket.

Természetes eredetű

TERMÉSZETES EREDETŰ

A NATURALLY GOOD termékcsalád fejlesztésekor ügyeltünk a lehető legtöbb természetből származó anyag maximális felhasználására. 

Hangsúly a fenntarthatóságon

HANGSÚLY A FENNTARTHATÓSÁGON

Csomagolásainkat újrahasznosítható PET-ből készítjük, és PP csomagolásaink is újrahasznosíthatók. Ennek is köszönhetően még egy lépéssel közelebb kerültünk a célunkhoz, miszerint legkésőbb 2025-ben csakis újrahasznosítható, újra felhasználható vagy komposztálható csomagolásokat szeretnénk alkalmazni. Dobozaink papír része pedig fenntartható erdőkből származik. 

VÁSÁRLÓINK IGÉNYEI SZERINT

A NATURALLY GOOD termékcsalád célja, hogy pontos információkat kínáljon arról, mivel ápolod az arcodat, és egyensúlyt biztosítson a számodra az alapos, ugyanakkor egyszerű és természetes bőrápolás között. 

Még több kérdés és válasz

MÉG TÖBB KÉRDÉS ÉS VÁLASZ

Nézd meg a többi érdekes kérdést és a még érdekesebb szakértői válaszokat.