SUGÁROZZA KÜLSŐD IS A BELSŐ FIATALSÁGOD: NIVEA CELLULAR FIRMING

TÁMOGASD A SEJTEK MEGÚJULÁSÁT ÉS FOKOZD A KOLLAGÉNTERMELÉST, HOGY HATÉKONYAN HARCOLHASS AZ ÖREGEDÉS JELEI ELLEN, BŐRÖD RAGYOGÓVÁ, LÁTHATÓAN FESZESEBBÉ ÉS FIATALOSABB KINÉZETŰVÉ VÁLJON

KÉNYEZTESD MAGAD CELLULAR FIATALÍTÓ MASSZÁZZSAL

Legalább egy héten egyszer ajándékozd meg magad egy fiatalító arcmasszázzsal. Gyakran hajlamosak vagyunk kihagyni a rutinunkból, pedig jelentős hatással van bőrünk megjelenésére. Ellazítja a különböző arckifejezések során használt izmokat, amelyek mozgásától vonalak, ráncok képződnek az arcunkon.

Érdemes finom, nyomkodó mozdulatokkal is serkenteni a vérkeringést az arcbőrben, ami elősegíti a kollagéntermelődést. Fedezd fel a CELLULAR nappali bőrápoló termékeket, és mutasd meg a benned rejlő fiatalságot feszesebb bőrrel és kevesebb ránccal.

 


Nyerj egy igazi elixírt a fiatalosabb és szebb arcbőrért

RUGALMAS, MÉLYEN TÁPLÁLT ÉS RAGYOGÓ, RÁNC NÉLKÜLI BŐRRE VÁGYSZ?

Tudjuk, hogyan érheted el! Válaszd a jól bevált, újdonsággal bővült NIVEA Hyaluron Cellular Filler termékcsaládot: a hidratáló szérum esszenciát és a feszesítő nappali arckrémet. A hialuronsav, a kollagén booster és a glicerin kombinációjának rendszeres használata igazi csodákat tud művelni a bőrrel.

CELLULAR TERMÉKCSALÁD

AZ ANTI-AGING KÖVETKEZŐ SZINTJE

A kor előrehaladtával a bőr sejtmegújító és kollagéntermelő képessége csökken. A finom vonalakból ráncok lesznek, a bőr elveszíti fiatalosságát, feszességét. A folyamat lassítása érdekében érdemes bevetni egy Hialuronsav és Collagen Boostert tartalmazó, erőteljes formulát.

A NIVEA CELLULAR Feszesítő termékcsalád összetevői beleolvadnak a bőrödbe, biztosítva, hogy mindkét hatóanyag optimálisan felszívódik, és közvetlenül a kényes területeken fejti ki hatását. Az új CELLULAR kozmetikumok csupán 24 óra alatt 33%-kal javítják a sejtmegújulást, 7 napon belül pedig 24%-kal növelik a kollagéntermelés.*

Az eredmény: láthatóan feszesebb bőr, kevesebb ránc és megújulás kívül-belül.
*bőrsejteken tesztelve


ANTI-AGING HATÓANYAGOK

EGYEDÜLÁLLÓ SEJTAKTIVÁLÓ ÖSSZETEVŐ KOMPLEXÜNK

MICRO & MACRO HIALURON

A hialuronsav természetes formában a bőrben és a kötőszövetben egyaránt megtalálható. Segít megtartani a nedvességet és megőrizni a bőr feszességét.

A hosszú láncú, makro hialuronsav intenzíven hidratál és simává varázsolja a bőr felszínét, míg a rövid láncú, mikro hialuronsav képes bejutni a mélyebb rétegekbe is, belülről feltöltve a ráncokat.

COLLAGEN BOOSTER

A kollagén a bőr elsődleges alkotóeleme, a fiatalos kinézet kulcsa. A bőr szerkezetét támogatva annak feszességéért és sima felszínéért felel.

Az idő múlásával a kollagéntermelés lelassul, a bőr elveszíti feszességét és ráncok jelennek meg rajta. A termékeinkben található, egyedülálló Collagen Booster hatására 7 nap alatt 24%-kal nő a bőr saját kollagéntermelése.*

*bőrsejteken tesztelve


INNOVÁCIÓ

ÚJ: AZ ELSŐ LÉPÉS A FESZESEBB ÉS FIATALOSABB KINÉZETŰ BŐRÉRT

Kezdd a napi bőrápolást új Hialuron Szérum-Esszencia termékünkkel, amely azonnal hidratálja és simábbá varázsolja a bőrt, ráadásul nagymértékben fokozza anti-aging rutinod hatékonyságát, néhány másodperc alatt.

NIVEA CELLULAR Hialuron Szérum-Esszencia

Egyedülálló, sejtaktiváló Hialuron Szérum-Esszenciánk összetevői az ultra könnyű textúrának köszönhetően rendkívül rövid idő alatt, 20 másodpercen belül felszívódnak. Az ápoló 20% Hydra Elixirt és Micro Hyaluront tartalmaz a hosszan tartó eredmény érdekében. 

  1. Hydra Elixir – Intenzíven hidratáló összetevőkből álló egyedi formula, amely nedvességgel tölti fel a bőrt, tartós frissességet biztosítva számára. 
  2. Micro Hyaluron – A legfinomabb hialuronsav, amely képes behatolni a bőr mélyebb rétegeibe, és közvetlenül az érintett területen kifejteni a hatását. Azonnal simább kinézetűvé varázsolja, és belülről tölti fel a bőrt.

A pipettának köszönhetően precízen adagolható, így egyszerűen beépíthető a reggeli és esti rutinba.

Fokozd bőrápolási rutinod hatékonyságát 20 másodperc alatt. 


FEDEZD FEL EXTRA FESZESÍTŐ NAPI RUTINODAT

A legújabb szépségtitkok a napi bőrápolási rutin fontosságára hívják fel a figyelmet, hiszen a bőrünkről való gondoskodás nélkülözhetetlen, ha maximális eredményt szeretnének elérni anti-aging termékekkel. Az új NIVEA Hyaluron CELLULAR Feszesítő termékcsalád kozmetikumaival tökéletes rutint alakíthatsz ki magadnak.

Próbáld ki, és figyeld, ahogyan halványabbá válnak a ráncok, a bőröd feszesebbé és fiatalabbá válik napról napra.

1. LÉPÉS: HIALURON SZÉRUM-ESSZENCIA

Készítsd elő a bőrödet az ultra könnyű Szérum-Esszenciánkkal. A sejtaktiváló formula 20% Hydra Elixirrel és Micro-Hyaluronnal hidratálja és azonnal simábbá varázsolja a bőrt, amely első lépésként tökéletesen beilleszthető a napi rutinba. 

3. LÉPÉS: FESZESÍTŐ SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ

Hangsúlyozd nőiességedet és tedd nyiltabbá a tekintetedet Feszesítő Szemkörnyékápolónkkal, amelyet kifejezetten a szem körüli érzékeny bőr igényeinek megfelelően fejlesztettünk ki. Azonnali frissességet és feszességet biztosít, feltölti a ráncokat és a finom vonalakat. 

2. LÉPÉS: FESZESÍTŐ NAPPALI KRÉM

Tedd teljessé a rutinodat SPF15-ös fényvédővel rendelkező Feszesítő Nappali Krémünkkel. Támogatja a bőr hialuronsav- és kollagéntermelését*, valamint nedvességgel tölti fel. A fényvédő faktornak köszönhetően védelmet biztosít az UV-sugarak által kiváltott bőröregedés, továbbá a sejtkárosodás ellen. 

*bőrsejteken tesztelve


TAPASZTALD MEG A LÁTHATÓAN FESZESEBB ÉS FIATALABB KINÉZETŰ BŐR ÉLMÉNYÉT

Fedezd fel az új NIVEA CELLULAR Feszesítő + Sejtaktiváló termékcsalád ápolóit, amelyekkel hatékonyan veheted fel a harcot az öregedés jelei ellen.
Ismerd meg az anti-aging bőrápolás új szintjét kifejezetten a belső fiatalság felébresztésére kifejlesztett kozmetikumokkal.


A HIALURON ÉS COLLAGEN BOOSTER KOMBINÁCIÓJA ÚJRAAKTIVÁLJA ÉS FELGYORSÍTJA A SEJTMEGÚJULÁS FOLYAMATÁT

Dr. Dominik Göddertz, a Beiersdorf AG kutatási és fejlesztési részlegének munkatársa minden kérdésre választ ad az új NIVEA Cellular Feszesítő + Sejtaktiváló termékcsaládjával kapcsolatban.

Mi okozza a bőröregedést? Mi történik ilyenkor a bőrünkben?

Az öregedés sebességét és intenzitását két fő dolog befolyásolja. Az egyik faktor magában a bőrben található, a génjeinkben. Ezek felelősek minden egyes bőrsejt biológiai aktivitásának és vitalitásának szintjéért. A sejtek működését, mint a hialuronsav- vagy kollagéntermelést, de a sejtmegújulás folyamatát is a génjeink határozzák meg, ami egyénenként változó, sőt, azonos korú emberek esetében is rendkívül eltérő bőrképet eredményezhet. 

Azonban nem csak a génjeink felelősek a bőröregedés mértékéért és előrehaladásáért. Az olyan külső tényezők, mint a napsugárzás, szintén fontos szerepet játszanak a bőrkép alakulásában, mivel az UVA- és UVB-sugarak hatására szabadgyökök képződnek a bőrünkben. A szabadgyökök károsítják a sejtek, pl. a kollagénrostok felépítését és integritását, amelynek következményeként ráncosodni fogunk. 

Sajnos a bőrsejtek működése a korral egyre inkább lelassul, produktivitásuk csökken. A fiatalok bőre 28 naponta megújul, míg az idősebbeknél ez több időt vesz igénybe, általában 35 napot. Vagyis a regenerálódás lassabban megy végbe. Mindezek együttesen határozzák meg bőrünk állapotát.

Dr. Dominik Göddertz
Laboratórium vezető
NIVEA Arcápolás


Csatlakozz elégedett fogyasztóink táborához