SUGÁROZZA KÜLSŐD IS A BELSŐ FIATALSÁGOD: NIVEA CELLULAR FIRMING

TÁMOGASD A SEJTEK MEGÚJULÁSÁT ÉS FOKOZD A KOLLAGÉNTERMELÉST, HOGY HATÉKONYAN HARCOLHASS AZ ÖREGEDÉS JELEI ELLEN, BŐRÖD RAGYOGÓVÁ, LÁTHATÓAN FESZESEBBÉ ÉS FIATALOSABB KINÉZETŰVÉ VÁLJON

Nyerj egy igazi elixírt a fiatalosabb és szebb arcbőrért

RUGALMAS, MÉLYEN TÁPLÁLT ÉS RAGYOGÓ, RÁNC NÉLKÜLI BŐRRE VÁGYSZ?

Tudjuk, hogyan érheted el! Válaszd a jól bevált, újdonsággal bővült NIVEA Hyaluron Cellular Filler termékcsaládot: a hidratáló szérum esszenciát és a feszesítő nappali arckrémet. A hialuronsav, a kollagén booster és a glicerin kombinációjának rendszeres használata igazi csodákat tud művelni a bőrrel.

CELLULAR TERMÉKCSALÁD

AZ ANTI-AGING KÖVETKEZŐ SZINTJE

A kor előrehaladtával a bőr sejtmegújító és kollagéntermelő képessége csökken. A finom vonalakból ráncok lesznek, a bőr elveszíti fiatalosságát, feszességét. A folyamat lassítása érdekében érdemes bevetni egy Hialuronsav és Collagen Boostert tartalmazó, erőteljes formulát.

A NIVEA CELLULAR Feszesítő termékcsalád összetevői beleolvadnak a bőrödbe, biztosítva, hogy mindkét hatóanyag optimálisan felszívódik, és közvetlenül a kényes területeken fejti ki hatását. Az új CELLULAR kozmetikumok csupán 24 óra alatt 33%-kal javítják a sejtmegújulást, 7 napon belül pedig 24%-kal növelik a kollagéntermelés.*

Az eredmény: láthatóan feszesebb bőr, kevesebb ránc és megújulás kívül-belül.
*bőrsejteken tesztelve
ANTI-AGING HATÓANYAGOK

EGYEDÜLÁLLÓ SEJTAKTIVÁLÓ ÖSSZETEVŐ KOMPLEXÜNK

MICRO & MACRO HIALURON

A hialuronsav természetes formában a bőrben és a kötőszövetben egyaránt megtalálható. Segít megtartani a nedvességet és megőrizni a bőr feszességét.

A hosszú láncú, makro hialuronsav intenzíven hidratál és simává varázsolja a bőr felszínét, míg a rövid láncú, mikro hialuronsav képes bejutni a mélyebb rétegekbe is, belülről feltöltve a ráncokat.

COLLAGEN BOOSTER

A kollagén a bőr elsődleges alkotóeleme, a fiatalos kinézet kulcsa. A bőr szerkezetét támogatva annak feszességéért és sima felszínéért felel.

Az idő múlásával a kollagéntermelés lelassul, a bőr elveszíti feszességét és ráncok jelennek meg rajta. A termékeinkben található, egyedülálló Collagen Booster hatására 7 nap alatt 24%-kal nő a bőr saját kollagéntermelése.*

*bőrsejteken tesztelveFEDEZD FEL EXTRA FESZESÍTŐ NAPI RUTINODAT

A legújabb szépségtitkok a napi bőrápolási rutin fontosságára hívják fel a figyelmet, hiszen a bőrünkről való gondoskodás nélkülözhetetlen, ha maximális eredményt szeretnének elérni anti-aging termékekkel. Az új NIVEA Hyaluron CELLULAR Feszesítő termékcsalád kozmetikumaival tökéletes rutint alakíthatsz ki magadnak.

Próbáld ki, és figyeld, ahogyan halványabbá válnak a ráncok, a bőröd feszesebbé és fiatalabbá válik napról napra.

1. LÉPÉS: HIALURON SZÉRUM-ESSZENCIA

Készítsd elő a bőrödet az ultra könnyű Szérum-Esszenciánkkal. A sejtaktiváló formula 20% Hydra Elixirrel és Micro-Hyaluronnal hidratálja és azonnal simábbá varázsolja a bőrt, amely első lépésként tökéletesen beilleszthető a napi rutinba. 

3. LÉPÉS: FESZESÍTŐ SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ

Hangsúlyozd nőiességedet és tedd nyiltabbá a tekintetedet Feszesítő Szemkörnyékápolónkkal, amelyet kifejezetten a szem körüli érzékeny bőr igényeinek megfelelően fejlesztettünk ki. Azonnali frissességet és feszességet biztosít, feltölti a ráncokat és a finom vonalakat. 

2. LÉPÉS: FESZESÍTŐ NAPPALI KRÉM

Tedd teljessé a rutinodat SPF15-ös fényvédővel rendelkező Feszesítő Nappali Krémünkkel. Támogatja a bőr hialuronsav- és kollagéntermelését*, valamint nedvességgel tölti fel. A fényvédő faktornak köszönhetően védelmet biztosít az UV-sugarak által kiváltott bőröregedés, továbbá a sejtkárosodás ellen. 

*bőrsejteken tesztelve


KÉNYEZTESD MAGAD CELLULAR FIATALÍTÓ MASSZÁZZSAL

Legalább egy héten egyszer ajándékozd meg magad egy fiatalító arcmasszázzsal. Gyakran hajlamosak vagyunk kihagyni a rutinunkból, pedig jelentős hatással van bőrünk megjelenésére. Ellazítja a különböző arckifejezések során használt izmokat, amelyek mozgásától vonalak, ráncok képződnek az arcunkon.

Érdemes finom, nyomkodó mozdulatokkal is serkenteni a vérkeringést az arcbőrben, ami elősegíti a kollagéntermelődést. Fedezd fel a CELLULAR nappali bőrápoló termékeket, és mutasd meg a benned rejlő fiatalságot feszesebb bőrrel és kevesebb ránccal.

 

TAPASZTALD MEG A LÁTHATÓAN FESZESEBB ÉS FIATALABB KINÉZETŰ BŐR ÉLMÉNYÉT

Fedezd fel az új NIVEA CELLULAR Feszesítő + Sejtaktiváló termékcsalád ápolóit, amelyekkel hatékonyan veheted fel a harcot az öregedés jelei ellen.
Ismerd meg az anti-aging bőrápolás új szintjét kifejezetten a belső fiatalság felébresztésére kifejlesztett kozmetikumokkal.

A HIALURON ÉS COLLAGEN BOOSTER KOMBINÁCIÓJA ÚJRAAKTIVÁLJA ÉS FELGYORSÍTJA A SEJTMEGÚJULÁS FOLYAMATÁT

Dr. Dominik Göddertz, a Beiersdorf AG kutatási és fejlesztési részlegének munkatársa minden kérdésre választ ad az új NIVEA Cellular Feszesítő + Sejtaktiváló termékcsaládjával kapcsolatban.

Mi okozza a bőröregedést? Mi történik ilyenkor a bőrünkben?

Az öregedés sebességét és intenzitását két fő dolog befolyásolja. Az egyik faktor magában a bőrben található, a génjeinkben. Ezek felelősek minden egyes bőrsejt biológiai aktivitásának és vitalitásának szintjéért. A sejtek működését, mint a hialuronsav- vagy kollagéntermelést, de a sejtmegújulás folyamatát is a génjeink határozzák meg, ami egyénenként változó, sőt, azonos korú emberek esetében is rendkívül eltérő bőrképet eredményezhet. 

Azonban nem csak a génjeink felelősek a bőröregedés mértékéért és előrehaladásáért. Az olyan külső tényezők, mint a napsugárzás, szintén fontos szerepet játszanak a bőrkép alakulásában, mivel az UVA- és UVB-sugarak hatására szabadgyökök képződnek a bőrünkben. A szabadgyökök károsítják a sejtek, pl. a kollagénrostok felépítését és integritását, amelynek következményeként ráncosodni fogunk. 

Sajnos a bőrsejtek működése a korral egyre inkább lelassul, produktivitásuk csökken. A fiatalok bőre 28 naponta megújul, míg az idősebbeknél ez több időt vesz igénybe, általában 35 napot. Vagyis a regenerálódás lassabban megy végbe. Mindezek együttesen határozzák meg bőrünk állapotát.

Dr. Dominik Göddertz
Laboratórium vezető
NIVEA Arcápolás

INNOVÁCIÓ

ÚJ: AZ ELSŐ LÉPÉS A FESZESEBB ÉS FIATALOSABB KINÉZETŰ BŐRÉRT

Kezdd a napi bőrápolást új Hialuron Szérum-Esszencia termékünkkel, amely azonnal hidratálja és simábbá varázsolja a bőrt, ráadásul nagymértékben fokozza anti-aging rutinod hatékonyságát, néhány másodperc alatt.

NIVEA CELLULAR Hialuron Szérum-Esszencia

Egyedülálló, sejtaktiváló Hialuron Szérum-Esszenciánk összetevői az ultra könnyű textúrának köszönhetően rendkívül rövid idő alatt, 20 másodpercen belül felszívódnak. Az ápoló 20% Hydra Elixirt és Micro Hyaluront tartalmaz a hosszan tartó eredmény érdekében. 

  1. Hydra Elixir – Intenzíven hidratáló összetevőkből álló egyedi formula, amely nedvességgel tölti fel a bőrt, tartós frissességet biztosítva számára. 
  2. Micro Hyaluron – A legfinomabb hialuronsav, amely képes behatolni a bőr mélyebb rétegeibe, és közvetlenül az érintett területen kifejteni a hatását. Azonnal simább kinézetűvé varázsolja, és belülről tölti fel a bőrt.

A pipettának köszönhetően precízen adagolható, így egyszerűen beépíthető a reggeli és esti rutinba.

Fokozd bőrápolási rutinod hatékonyságát 20 másodperc alatt.