Fedezd fel a Beauty Elixir dezodorokat

ÚJDONSÁG A NIVEÁ-TÓL

NIVEA deo, amit a bőr a legjobban szeret

Az első, tejkivonattal gazdagított dezodor, melyet kifejezetten a nők igényeinek megfelelően alkottunk meg, hogy kompromisszumok nélkül gyönyörűnek érezhessék magukat.


AZ INNOVÁCIÓ

Dezodor értékes tejkivonattal

A Beauty Elixir deo gyengéd a bőrhöz, ápolja és gyönyörűvé varázsolja a bőrt még borotválás után is.
A könnyed formula akár 48 órán át megbízható védelmet jelent az izzadság és kellemetlen szagok ellen. Nem tartalmaz alkoholt* (etil-alkohol).
Bőrbarát hatása bőrgyógyászatilag igazolt.


BEAUTY ELIXIR FRESH

Speciális formula, a hosszantartó frissesség érzéséért. 

Friss és száraz bőrt biztosít 48 órán keresztül, izzadság és kellemetlen testszagok nélkül.

Értékes tejkivonatot tartalmaz, így akár közvetlenül szőrtelenítés után is használható. 

Tiszta, üde illattal, mely a legmelegebb nyári napon is felfrissít.

BEAUTY ELIXIR SENSITIVE

Rendkívül gyengéd a hónalj érzékeny bőréhez. 

Ápolja az érzékeny és irritált bőrt, ugyanakkor hatékony izzadásgátló hatással rendelkezik.

A tejkivonatnak köszönhetően ápolt és puha bőrt eredményez.

Nőies illatát a fehér virágoknak köszönheti, amit kiegészít a zöld levelek enyhe illata, mely egy virágoskert hangulatát idézi.

BEAUTY ELIXIR DRY

Hatékony formula, mely 48 órán keresztül véd az izzadság és a kellemetlen szagok ellen.

Megbízható izzadásszabályozó védelmének köszönhetően tiszta, száraz bőr érzését nyújtja.

Biztosítja a borotválás után szükséges bőrápolást, ellátja a bőrt a szükséges ápoló anyagokkal.

Igazán lágy, jázminra emlékeztető púderes illat, mely kiemeli a nőiességet.


SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY

Kérdések és válaszok a Beauty Elixir dezodorokkal kapcsolatban

A NIVEA szakértői éveken keresztül dolgoztak egy olyan hatékony bőrápoló formula kifejlesztésén, amely képes felvenni a harcot a száraz bőr kialakulása ellen a hónalj területén. Dr. Jens Schulz, a dezodor összetételének megalkotásával foglalkozó laboratórium munkatársa így mesélt a termékről.

Mi olyan különleges a dezodor formulájában? Mi különbözteti meg más dezodoroktól? 

A NIVEA Beauty Elixir deo egy tudományos áttörés, amely a tej jótékony hatásait érvényesíti egy dozodorba zárva. Hosszú évek kutató- és fejlesztő munkája során tanulmányoztuk a tejben rejlő bőrápoló erőt, és azt, hogy ezt hogyan tudjuk egy könnyű, gyorsan felszívódó formulába zárni. Ez a formula bőrbarát, nem tartalmaz alkoholt (etil-alkohol) és tökéletesen megfelel az érzékeny és a frissen epilált bőr számára is. 

 

Mindannyian tudjuk, hogy a tej létfontosságú eleme az életnek. Természetes, egyszerű, tiszta és számos jótékony hatása ismert. Milyen alkotóelemeit használták fel a tejnek a dezodor megalkotásához?

Azokat az összetevőket használtuk, amelyek jótékony hatást gyakorolnak a bőrre, például, amelyek szőrtelenítés után képesek támogatni a bőr regenerációját. A tejesszencia kifejlesztése során szakértőink gondosan válogatták össze a leghatékonyabb és legtermészetesebb összetevőket, úgymint: ásványi anyagok (kalcium), laktát (tejsav), vitaminok és pro-vitaminok (C, E, B5), laktóz triglicerid, illetve esszenciális aminosavak.

 

Hogyan támogatja a termék az igénybe vett, száraz bőr regenerációját?

A hónalj bőre rendkívül érzékeny, egyedi ezért speciális törődést igényel. A borotválás különösen irritálhatja, amelynek köszönhetően sérülhet a felülete. Az új termékünkben lévő formulát úgy alkottuk meg, hogy visszapótolja azokat az értékes összetevőket, amelyeket a bőr elveszít a borotválkozás során. Ilyen például a laktát, amely egy természetes hidratáló anyag, valamint a kalcium. Mindkettő alapvető fontosságú ahhoz, hogy a bőr bársonyosan puha és egészséges legyen.

 

Érzékeny bőrűek is használhatják a dezodort?

Igen, a benne lévő formulát úgy fejlesztettük ki, hogy az érzékenyebb bőrön is használható legyen. A tesztek pozitív eredményét bőrgyógyászok is igazolták.