SZÉPÍTŐ ADVENTI KÉNYEZTETÉS A NIVEÁ-TÓL

ÉDESÍTSD MEG AZ ÜNNEPI VISSZASZÁMLÁLÁST
Minden nap mesés meglepetésekkel várunk. Csak pár kattintás és megtudhatod, milyen ajándék rejlik az adventi naptár ablakai mögött!

Velünk örömmel várod majd a karácsonyt!

Játékkal gyorsabban telik az idő! Tedd rövidebbé a karácsonyvárást a NIVEA online adventi naptárával. Naponta 10 szerencsés szépségápolási ajándékcsomagot nyerhet. De az az érzésünk, hogy a szenteste is elég gazdag lesz!

 

A nyereményjáték 2021. december 24-ig tart, a teljes szabályzatot itt találod.

Pár kattintás, és már meg is lesheted, mi vár az adventi naptár ablakai mögött

Tedd izgalmasabbá az adventi várakozás időszakát a virtuális ablakok mögött naponta megbúvó ajándékokkal. Csak nyisd ki, válaszolj a feltett kérdésre, majd drukkolj, és bízz benne, hogy nálad landol a NIVEA ajándékcsomagok egyike. Mit kell tenned?

  1. Kattints a képernyő alján található díszes karácsonyfára.
  2. A chatablakban megjelenik az adott nap kérdése.
  3. Válaszolj helyesen a kérdésre.
  4. Add meg az e-mail címed, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot, ha nyertél.
  5. Drukkolj, hogy rád mosolyogjon a szerencse!

Adventi naptár

Regisztrálj a NIVEA Klubba

+1 NIVEA Tipp: Regisztrálj a NIVEA Klubba, ha részt szeretnél venni a kizárólag a NIVEA Klub tagjainak szóló 10 db ajándékcsomag sorsolásán. A klubtagok nem mellesleg a játékban való napi részvételért pontokat is kapnak: a napi kérdés megválaszolásáért 5 pontot írunk jóvá klubpont egyenlegükön. A klubtagok összesen 120 pontot szerezhetnek a játék teljes ideje alatt! Ha tagja vagy a NIVEA Klubnak, arra figyelj, hogy azzal az email címeddel játssz az adventi chatbotban, amelyikkel a Klubba regisztráltál.

 


Kényeztető ajándékötletek a szeretteidnek

AJÁNDÉKOK A SZERETTEIDNEK

TEGYÉL A KARÁCSONYFA ALÁ GYENGÉD ÁPOLÁST!

Ajándékozd meg a szeretteidet azzal, amit szeretnek. A NIVEA legkedveltebb termékeit gyönyörű karácsonyi ajándékcsomagokba rejtettük a számodra. Akár az anyukádnak, akár a testvérednek, a barátnődnek vagy a férjednek, akár a barátodnak vagy az apukádnak keresel ajándékot, válassz itt. Ajándékozz karácsonyra gyengédséget és ápolást!