SZÉPÍTŐ ADVENTI KÉNYEZTETÉS A NIVEÁ-TÓL

ÉDESÍTSD MEG AZ ÜNNEPI VISSZASZÁMLÁLÁST
Minden nap mesés meglepetésekkel várunk. Csak pár kattintás és megtudhatod, milyen ajándék rejlik az adventi naptár ablakai mögött!

Számoljunk vissza együtt karácsonyig

Édesítsd meg az ünnepi visszaszámlálást a NIVEA online adventi naptárával! Engedd, hogy minden nap meglepjünk: az ablakocskák mögött számos érdekesség és szuper bőr– és hajápolási tippek várnak. Na, és persze a hab a tortán, jobban mondva a csillag a fenyőfa csúcsán: a nagy karácsonyi nyereményjátékunk. Mert ki mondta, hogy a várakozás nem lehet legalább olyan örömteli élmény, mint az ünneplés?!

Pár kattintás, és már meg is lesheted, mi vár az adventi naptár ablakai mögött

Ha nem jelenik meg magától az adventi naptár, akkor kattints a képernyő sarkában lévő kis karácsonyfa ikonra. Engedd, hogy minden nap meglepjünk: az ablakocskák mögött számos érdekesség és szuper bőr– és hajápolási tippek várnak. Na, és persze a hab a tortán, jobban mondva a csillag a fenyőfa csúcsán: a nagy karácsonyi nyereményjátékunk. Mert ki mondta, hogy a várakozás nem lehet legalább olyan örömteli élmény, mint az ünneplés?!

1. Kattints a karácsonyfa ikonra a képernyő jobb oldalán, amivel aktiválhatod az adventi naptáradat. 
2. A chat ablakban fog megjelenni az adventi naptár. 
3. Nyisd ki az ablakot. 
4. Válaszolj a megjelenő kérdésre. 
5. Regisztrálj az e-mail címeddel. 
6. Ha a karácsonyi szerencsecsillagok melletted állnak, akár naponta is nyerhetsz.Kényeztető ajándékötletek a szeretteidnek

TEGYÉL A KARÁCSONYFA ALÁ GYENGÉD ÁPOLÁST!

Ajándékozd meg a szeretteidet azzal, amit szeretnek. A NIVEA legkedveltebb termékeit gyönyörű karácsonyi ajándékcsomagokba rejtettük a számodra. Akár az anyukádnak, akár a testvérednek, a barátnődnek vagy a férjednek, akár a barátodnak vagy az apukádnak keresel ajándékot, válassz itt. Ajándékozz karácsonyra gyengédséget és ápolást!