Életed legszebb időszaka most van.

Lisa, 42, Siklóernyős

VIDEO

Soha nem voltál magabiztosabb

Kapd el a pillanatot és hozd ki belőle a legtöbbet!


Ismerd meg Lisát, Frederikkét és Helent!
Mi a közös bennük?

"Én kedvelem az öregedést. Olyan, mintha az életem 35 éves korom után kezdődött volna el igazán!"

Frederikke vagyok, 43 éves, Dániából származom és pilóta vagyok. Nemzetközi környezetben dolgoztam 7 évig, így sokat repültem. Szenvedéllyé vált számomra, és minden innen kezdődött. Mit jelent nekem a szépség? Egy belső érzést, azt, ahogy emberek tudnak ragyogni, és amikor valaki békét, egyensúlyt és tiszteletet hordoz a lelkében és elméjében.
Az én szépség rutinom: természetesen a testedzés, sok zöldséget és gyümölcsöt eszek, és minden reggel használom a nappali hidratáló krémemet. Elalvás előtt egy szérumot használok a bőrömre. Hogyan érzek az öregedéssel kapcsolatban? Én kedvelem. Olyan, mintha az életem 35 éves korom után kezdődött volna el igazán. Sokkal kiegyensúlyozottabbnak, és sokkal inkább biztonságban érzem magam. A titok számomra, hogy mindig új érdeklődési köröket fedezzek fel, hogy kíváncsi maradjak... mert ez fiatalít. Mi tesz boldoggá? A két lányom. Életem legszebb időszaka most van, mert a magabiztosság boldoggá tesz... életed legjobb része 40 után jön.

"Gyönyörűnek érzem magam, amikor olyasmit csinálok, ami energiával tölt fel."

Helen vagyok, 30 éves, Capetown-ból jöttem és énekesnő vagyok.
Mi tesz boldoggá? Ha időt tölthetek a családommal és azokkal, akiket szeretek. A minőségi idő tesz boldoggá. Mit jelent számomra a szépség? Azt hiszem, a szépség inkább arról szól, hogy ki vagy, és hogy érzed magad belül. Nem a sminkről, amit felteszel.
Szeretem azokat a nőket, akik méltóságteljesen öregszenek, és belülről törődnek magukkal.
Az én szépség rutinom: kifejezetten esténként tisztítom meg a bőrömet alaposan, és hidratáló krémet használok elalvás előtt. Reggelente az egyszerűség híve vagyok, rendbe teszem magam és naptejet használok. Hogy mit gondolok az öregedésről? Valójában sosem aggódtam az öregedés miatt. Igazán ellazultam, megtaláltam az egyensúlyt az egészség megtartása és a pillanat megélése között. A közelmúltban volt néhány csúnya balesetem, és rájöttem, mennyire fontos a jelenben élni. Nem éltem teljes életet, így változtattam, és eldöntöttem, hogy a zene volt az, amivel mindig is foglalkozni akartam. Most van az én időm, és csak a ma létezik, ezért életem legszebb időszaka ma van. Egyetlen napot sem bánok.

"Egy ránc csak megmutatja, hogy mennyi élettapasztalatot szereztél"

A nevem Lisa és 42 éves vagyok.
Egy kis szigeten nőttem fel Svédországban, ahol nagyszerű fiatalkorom volt.
Mi tesz boldoggá? A gyerekeim, a barátaim, a jó zene, a természet és a siklóernyőzés, ami a lehető legközelebb áll a valódi repüléshez. Mit jelent számomra a szépség? A szépség azt jelenti, hogy elégedett vagy magaddal, bárhogy is nézel ki. A természetes szépség belülről fakad, mert látszik a tekintetedben.
Az én szépség rutinom: minden reggelt egy pohár forró vízzel kezdek, esetleg egy kis hozzáadott citrommal és gyömbérrel, és rendszeresen próbálom egy masszázzsal életre kelteni a bőrömet, elindítani a keringést... Azt hiszem, a ma életem legjobb része, mert most érkeztem el ahhoz a ponthoz, ahol igazán elégedett vagyok magammal, jól érzem magam a bőrömben, és minden része az életemnek kezd összeállni, mint egy puzzle. Hogy mit gondolok az öregedésről? Természetes módon szeretnék öregedni, ami azt jelenti, hogy gondját viseljük magunknak, egészségesen étkezünk, sportolunk, jól élünk és elhagyjuk a mű dolgokat az életünkből. Egy-két ránc nem számít, csak megmutatja, hogy mennyi élettapasztalatot szereztél. Ma teljesnek érzem magam kívül és belül is.


Kutató interjú

Dr. Inken Groth - NIVEA kutató tudós

Tesztelte és használja!

MIÉRT ÖREGSZÜNK?
A bőr öregedése egy természetes folyamat. Az egyik ok, hogy a bőrsejtjeink veszítenek természetes Q10 tartalmukból.

MI A Q10?
A bőr egy természetes része. Segít a bőrnek megteremteni az energiát, amitől egészséges marad. Ezen kívül megvédi a bőrt a szabad gyököktől is.

MI AZOK A SZABAD GYÖKÖK?
A szabad gyökök rongálják a bőrt és a látható öregedés fő okai. A gond az, hogy ahogy idősödünk, a testünk egyre kevesebb Q10-et állít elő.

MIÉRT Q10?
Azért használunk Q10-et, mert sokkal jobb valami olyasmit visszaadni a bőrnek, amit természetes módon is használ, mint valamit, ami nem tartozik hozzá.

A Q10 PLUS TUDOMÁNYOSAN BIZONYÍTOTT HATÁSÚ?
A rövid válasz, hogy igen. A hosszú válasz, hogy a NIVEA több mint 25 éve kutatja a Q10 hatását a bőröregedésre, tudományos kutatások ezreit végeztük el, és találtunk egy olyan öregedés elleni kezelést, amely illeszkedik a bőr természetes folyamataihoz.

NÉZD MEG DR. INKEN GROTH SZAKMAI ÖNÉLETRAJZÁT LINKEDIN-EN
Ha bármilyen kérdésed, észrevételed felmerül, várjuk szeretettel itt.


Termék

NIVEA Anti-Ageing Q10 Plus

A természetes fiatalság készlete. Tudományosan bizonyított.

1. Segíti a bőröregedés elleni védelmet

2. Csökkenti a ráncokat

3. Növeli a bőr természetes rugalmasságát