A SMINKELÉS ÚJ SZINTJE!

Új NIVEA MicellAIR Bőrfinomító arclemosó


INNOVÁCIÓ

FORRADALMI KIEGÉSZÍTŐ SMINKED TÖKÉLETESÍTÉSÉHEZ

Egy gyönyörű smink elkészítéséhez rengeteg szín, stílus és termék áll rendelkezésünkre. De a tökéletes smink titka az, ami minden arcfestés alapja: a bőr.

A minőségi smink az egyenletes bőrnél kezdődik, ez határozza meg leginkább, milyen lesz az összkép a smink felvitelét követően. Éppen ezért játszik nélkülözhetetlen szerepet a sminkelésben az új NIVEA MicellAIR Expert Bőrfinomító Arclemosó Gél, amely hibátlan bőrképet biztosíthat, hogy a sminked ragyogóbb legyen, és hosszabb ideig tartson, mint bármikor.

Érzékeny bőrrel rendelkezőknek is ajánlott, mindennapos használatra.


NIVEA MICELLAIR EXPERT BŐRFINOMÍTÓ ARCLEMOSÓ GÉL

AMIKOR A CSODA TÖRTÉNIK

A MicellAIR complex gyengéden tisztítja a bőrt, eltávolítja az éjszaka során felgyülemlett felesleges faggyút és szennyeződéseket.

A tejsav és a természetes eredetű hámlasztók gyengéden távolítják el az elhalt hámsejteket és finomítják a pórusokat.

MICELLAIR EXPERT BŐRFINOMÍTÓ ARCLEMOSÓ GÉL

A tökéletes smink a tökéletesen előkészített bőrrel kezdődik. Az új NIVEA MicellAIR Expert Bőrfinomító Arclemosó Gél tejsavval és természetes eredetű radírozó szemcsékkel tisztítja a bőrt, valamint eltávolítja a faggyút és a szennyeződéseket. A tejsavas formula pedig finomítja a bőrt és összehúzza a pórusokat.

HOGYAN HASZNÁLD?

1. NEDVESÍTSD BE AZ ARCOD!

HOGYAN HASZNÁLD?

2. GYENGÉDEN MASSZÍROZD A BŐRÖDBE ELKERÜLVE A SZEM ÉS AZ AJKAK KÖRNYÉKÉT!


HOGYAN HASZNÁLD?

3. FRISS VÍZZEL ÖBLÍTSD LE!

HOGYAN HASZNÁLD?

4. VIGYÉL FEL ARCKRÉMET, SMINKELD KI MAGAD ÉS TÜNDÖKÖLJ!


NIVEA MICELLAIR EXPERT KÉTFÁZISÚ MICELLÁS VÍZ

NIVEA MICELLAIR EXPERT KÉTFÁZISÚ MICELLÁS VÍZ

Az olajmentes micellásvíz formulája MicellAIR complexszel mágnesként vonzza a vízálló sminket. Alaposan tisztítja a bőrt és a szemkörnyéki érzékeny területet, így a bőr több oxigénhez juthat. A gyengéd, ám hatékony formula használható az arc, szemek és az ajkak tisztítására; miközben kíméletes az érzékeny szempillákhoz.

Lágy, klasszikus, vad vagy színes, a tökéletesnek tűnő smink elkészítésére számtalan lehetőségünk nyílik. Azonban a smink eltávolításának biztosan csak egy módja van: makulátlan arcbőr, 0% filmréteggel*.

* A tesztben résztvevők 84%-a egyetértett, 4 hetes, 32 nő bevonásával végzett tesztelés alapján.

 

Csak rázd fel a flakont, majd önts a termékből egy vattakorongra, amit gyengéden húzz végig az arcod minden területén, a csukott szemeden is, hogy még a legmakacsabb sminktől is megszabadulhass. Az egészséges, lélegző és gyönyörűen tiszta bőrért. 

 

A száraz olajat és fekete tea kivonatot tartalmazó MicellAIR complex akár egy mágnes, úgy távolítja el a sminket a bőrödről, hatékonyan, anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna maga után. 

MICELLAIR EXPERT TERMÉKCSALÁD

SMINKELTÁVOLÍTÁS KÖNNYEDÉN

Szívesen kísérletezel újabb és újabb sminkekkel? Akkor bizony tisztában vagy azzal, hogy a smink eltávolítása legalább olyan fontos, mint az elkészítése!

MIK AZOK A MICELLÁK?

A micellák olyan mikroszkopikus méretű molekulák, amelyek "víz- és zsírkedvelő" részekből állnak, és a szennyeződést gyűjtik össze. Arctisztítás esetén a folyadékban található molekulák átrendeződnek, és felveszik az általunk micellaként ismert alakzatot. A micellás technológiával készült NIVEA termékekben ezt a természetes jelenséget alkalmazzuk.

HOGYAN MŰKÖDNEK A MICELLÁK?

A micellák eltávolítják a piszkot, a sminket, a faggyút és más szennyeződést. A titok a felépítésükben rejlik. A micellák kívülről lágyak, belülről viszont erősek. A vízkedvelő, külső részecskék lehetővé teszik, hogy a micellák a sminkeltávolító kendőhöz tapadjanak, míg a zsírkedvelő központ magához vonzza és megköti a szennyeződéseket.

MIÉRT OLYAN FONTOS AZ ARCTISZTÍTÓ HASZNÁLATA?

Az arcbőr egész nap ki van téve a szennyeződések és a baktériumok okozta ártalmaknak attól függetlenül, hogy akaratlanul érsz az arcodhoz, vagy például egy telefonbeszélgetés alkalmával kerül kapcsolatba a készülék a bőröddel. A szennyeződés és a smink eltávolítása segít megakadályozni a pórusok eltömődését, az arcbőrt természetesen egészségessé és ragyogóvá varázsolja.

Csatlakozz elégedett fogyasztóink táborához