Wow! Intenzíven táplál, zsíros bőrérzet nélkül.

EGY KRÉM, AMI INTENZÍVEN TÁPLÁL, MÉGSEM ZSÍROS?
Új NIVEA Care: tápláló hidratálás zsíros bőrérzet nélkül

NIVEA Care

TÁPLÁLÓ HIDRATÁLÁS ZSÍROS BŐRÉRZET NÉLKÜL

  • FORRADALMI ÖSSZETÉTELŰ formulája azonnal elolvad vékony filmréteget képezve a bőrön, amely gyorsan felszívódik anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna maga után
  • Intenzíven TÁPLÁLJA BŐRÖD 24 órán keresztül
  • Gyengéden NŐIES ILLATA elcsábít
  • Minden bőrtípusra ajánlott gondoskodás ARCRA, KÉZRE és TESTRE

OTTHON
Maximális gondoskodás maxi kiszerelésben: Ha reggel rohansz, és alig van időd egy kis krémet tenni az arcodra, vagy éppen ellenkezőleg tetőtől talpig kényezteted magad. Az új családtag, a NIVEA Care Intenzív Tápláló krém 200 ml-es kiszerelésben.

NAPKÖZBEN
Add meg Te a ritmust: Nem kell egy szépítőszerekkel teli táskát hurcolnod, mégsem kell kompromisszumot kötnöd. A NIVEA Care Intenzív Tápláló krém 100 ml-es kiszerelésben gyorsan hidratálja az arcod, a bőröd vagy a sok kézmosástól kiszáradt kezed.

ÚTON
Kicsi, de ügyes. Akár villamossal mész a városba, vagy repülővel az óceán másik oldalára, nem maradsz gondoskodás nélkül. Elég a táskádba bedobni a NIVEA Care Intenzív Tápláló krémet a praktikus 50 ml-es kiszerelésben.

FORRADALOM A BŐRÁPOLÁSBAN

A világ minden nője keresi a krémet, amely intenzíven táplál ÉS mégsem zsíros. Most először, az új NIVEA Care-rel mindkettő lehetséges!

EGY ÚJSZERŰ TECHNOLÓGIA

A NIVEA Care varázslata egy teljesen új technológián alapul: a viaszos hidrodiszperzión. A könnyű viaszkristályok a krém felvitelekor azonnal beolvadnak a bőrbe, így intenzív, hosszantartó táplálást biztosítanak, miközben a krém azonnal beszívódik, és nem hagy zsíros bőrérzetet maga után.

A TÖKÉLETES ÁPOLÁS ARCRA ÉS TESTRE

Az új NIVEA Care egyszerűen eloszlatható a bőrön és gyorsan beszívódik. Ez teszi a tökéletes krémmé mind az arcbőr számára, mind testápolás szempontjából. Biztos lehetsz benne, hogy téged is elvarázsol!


Video

A SZÍNFALAK MÖGÖTT - FORRADALMI ÚJÍTÁS A BŐRÁPOLÁSBAN

Tudj meg többet a NIVEA Care formulájának kifejlesztéséről, és arról, hogy hogyan biztosít mélyreható táplálást a bőrnek, a kellemetlen zsíros hatás nélkül.


Interjú

Interjú Dr. Christiane Meyerrel

5 KÉRDÉS DR. CHRISTIANE MEYERHEZ

A NIVEA TESTÁPOLÓ TERMÉKEK ÉS UNIVERZÁLIS KRÉMEK TERMÉKFEJLESZTÉSI MENEDZSERE
A NIVEA Care intenzív és hosszantartó táplálást biztosít anélkül, hogy zsíros utóérzést hagyna a bőrön. Dr. Meyertől megtudhatjuk, hogyan működik az új formula.

Mi indította el a NIVEA Care kifejlesztését?

Több átfogó tanulmányból is kiderült, hogy a legtöbb nő az egyedülálló bőrápolási élményt keresi, és az azt biztosító termékeket, amelyek hatékonyan táplálnak a kellemetlen, zsíros utóérzés nélkül. A NIVEA Care kifejlesztésével a Beiersdorf kutatói egy teljesen új megoldást találtak mindkettőre: egy krém, amely intenzív és hosszantartó tápláló ápolást biztosít anélkül, hogy zsíros érzést hagyna maga után, egy termék, amelyet kifejezetten a modern nők számára terveztek.

 

Mi a különbség az új NIVEA Care és a klasszikus NIVEA krém és a NIVEA Soft között? Melyik krém melyik bőrtípushoz ideális?

A NIVEA krém ikonikus formulája egy gyengéd réteggel vonja be a bőrt, amellyel védelmező ápolást biztosít a bőr számára. Ez a hidratálókrém megfelelő bármilyen bőrtípushoz, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt, az év bármely szakában. Ezzel ellentétben a NIVEA Soft frissítő ápolást kínál, egy könnyed érzést hagyva maga után a bőrön. A NIVEA Soft frissítő, hidratáló formulája kifejezetten fiatal nők számára ajánlott, mivel az ő bőrük igényeinek megfelelően fejlesztették ki. De ahogy a nők idősebbek lesznek, a bőrnek több ápolásra és folyadékra van szüksége a megfelelő puhaság elérése érdekében. A NIVEA Care pontosan azt biztosítja, amelyre a modern nőknek szüksége van: intenzív táplálás, a zsírosság érzése nélkül, egy krém formájában a csodálatosan könnyű bőrért.

A NIVEA Care tartalmaz tartósítószereket?
A NIVEA Care tartalmaz tartósítóanyagokat, így megakadályozva a különböző mikroorganizmusok szaporodását. Tartósítószerek nélkül a legtöbb termék nem tartana sokkal tovább egy használat után. Így a termékek meglehetősen hamar megromlanának. Ezért különböző mikroorganizmusok, például baktériumok és gombák felelősek: ugyanis amikor a bőrünk kontaktusba kerül a termékkel, a bőrünkön található mikroorganizmusok belekerülnek a termékbe is, melyek a vizet tartalmazó kozmetikai termékekben könnyen szaporodnak. A tartósítószerek megelőzik a kozmetikai termékek megromlását a mikrobák növekedésének megakadályozásával. Így biztosítható a bőrápoló termékek biztonsága és minősége.

 

A NIVEA Care minden bőrtípus számára megfelelő?
Igen, a NIVEA Care minden bőrtípushoz megfelelő. A termék minden bőrtípus kiemelkedő táplálására és ápolására lett kifejlesztve. Széleskörűen tesztelték több száz fogyasztó bevonásával. A teszteket a világ különböző részein végezték, így bizonyítva, hogy a termék megfelelő tápláló ápolást képes nyújtani különböző éghajlati körülmények között is.

 

A NIVEA Care tartalmaz fényvédő faktort?
A NIVEA Care a tökéletes megoldás olyan nőknek, akik egyszerű, de hatékony bőrápolási megoldást keresnek. A termék fő célja, hogy intenzív, hosszantartó táplálást biztosítson az arcbőr és a test számára. Így a NIVEA Care nem tartalmaz semmilyen kémiai szűrőt. Mivel a termék formulája rendkívül gyorsan beszívódik, így ideális alapot nyújthat a fényvédő krémek, naptejek számára.