ÉREZD JÓL MAGAD A BŐRÖDBEN

NIVEA BLACK & WHITE INVISIBLE SILKY SMOOTH IZZADÁSGÁTLÓ

Black & White Invisible

SELYMESEN PUHA HÓNALJ BOROTVÁLÁS UTÁN

ÚJDONSÁG A BŐRÁPOLÁS TERÜLETÉN

A Black & White Invisible Silky Smooth Izzadásgátló speciális összetevőinek köszönhetően új alapokra helyezte a női hónalj ápolását, különösen szőrtelenítés után. Az ápoló hatóanyagok a bőrt puhává és simává varázsolják.


A FOLTOK ELLEN

NIVEA VÉDELEM KEDVENC RUHÁID SZÁMÁRA IS

TÖKÉLETES ÁPOLÁS MINDEN SZINTEN

A NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth egy olyan ápoló dezodor, amelyet ha közvetlenül borotválás után használsz, bőröd selymesen puha lesz. És itt nincs vége! Csökkenti a sárga elszíneződések kialakulását a fehér ruhákon és a fehér foltok kialakulását a fekete anyagokon.


Szakértői interjú

ÁPOLÓ ÖSSZETEVŐK A GYÖNYÖRŰ BŐRÉRT

Miért olyan érzékeny a hónalj bőre? Milyen jelei vannak az irritált hónaljnak?

A hónalj nagyon érzékeny területe testünknek. Mivel a bőrfelület itt kevésbé szellőzik, ráadásul nagyobb mértékben verejtékezik, egészen egyedülálló a többi testrészhez képest. A ruhák dörzsölhetik, a szőrtelenítés hatásáról nem is beszélve. A nők 97%-a távolítja el a szőrszálakat erről a területről, leggyakrabban borotvával, amelynek hatására a bőrfelszín rétegei is sérülhetnek. Ilyenkor bőrirritáció léphet fel, mint a bőrpír, égető érzet, viszketés, illetve kiszáradhat a bőr. 

Mi olyan különleges a NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth Izzadásgátló formulájában? Hogyan válik simábbá tőle a bőr?

A NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth Izzadásgátló különleges bőrápoló összetevőket tartalmaz, melyek a bőrt puhává és simává varázsolják. A fogyasztói tesztek is beigazolták, hogy a nők valóban látják és érzik a különbséget a használatával, a bőr ápolt és csodálatos lesz.

Használható a NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth Izzadásgátló közvetlenül borotválás után?

Igen, a NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth Izzadásgátló nyugodtan használható frissen borotvált bőrön is. Ennek fő oka az, hogy nem tartalmaz etil-alkoholt, ami irritációt, égető érzést okozhat. Továbbá, a NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth Izzadásgátló kisimítja a bőrt, és kellemes érzést biztosít szőrtelenítés után is. Ápoló összetevői a hónalj területét puhává, simává és tökéletesen ápolttá varázsolják.

 

A NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth Izzadásgátló alkohol nélkül is hatékonyan véd a kellemetlen szagoktól?

Az alkoholt általában a testszag kialakulást okozó baktériumok elpusztítására használják a dezodoroknál. A NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth Izzadásgátló a tökéletes borotválkozás utáni ápolás érdekében nem tartalmaz etil-alkoholt. Hatékony baktériumellenes összetevőkkel biztosít 48 órás védelmet a kellemetlen szagok ellen.

A NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth Izzadásgátló ugyanúgy megakadályozza a sárga és fehér foltok kialakulását a ruhán, mint más NIVEA Black & White Invisible izzadásgátló?

Igen, a NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth Izzadásgátló ugyanolyan védelmet nyújt a textíliák elszíneződése ellen, mint más NIVEA Black & White Invisible izzadásgátlók, amelyet a jól ismert Hohenstein Intézettel teszteltünk is. Ez az akkreditált laboratórium és kutatóintézet a textíliák tesztelésével és minősítésével foglalkozik, illetve alkalmazott kutatásokat is végez a textíliák területén. 

 

Mi okozza a fehér elszíneződések, valamint a sárga foltok megjelenését a fehér ruhákon a hónalj területén?

A fehér elszíneződések a hónalj területén az izzadásgátló összetevők miatt jelennek meg, púder szerűek, ezért könnyen láthatóvá válnak a bőrön és a sötét ruhákon is. A sárga foltok mosásról mosásra, fokozatosan válnak láthatóvá és számos tényező járul hozzá a kialakulásukhoz (pl. az izzadásgátló összetevők, a faggyúmirigyek által termelt verejték), melyek kapcsolatba lépnek a vízzel és a mosószerrel. Ez a kémiai reakció okozza a sárga színű lerakódások kialakulását, melyek a ruha szálai közé ragadnak. 

 

Hogyan veszi fel a harcot a NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth Izzadásgátló a fehér és sárga foltok kialakulásával?

A NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth Izzadásgátló egy olyan speciális technológiával készül, amely megakadályozza a fehér foltok kialakulását a textíliákon. Az izzadásgátló aktív összetevőket szuszpenzióba foglaljuk, és ún. maszk olajokkal fedjük be, amelyek láthatatlanná teszik a foltokat. A sárga elszíneződések megakadályozása érdekében a NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth Izzadásgátló egy olyan szabadalmaztatott formulát tartalmaz, amely megóvja a ruhákat attól, hogy az elszíneződések kialakulását okozó összetevők beépüljenek a szálakba, így a foltok az anyag felszínén maradnak, és könnyedén kimoshatóak.

 

Mitől olyan különleges a NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth Izzadásgátló illata? 

A NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth Izzadásgátló illata rendkívül kifinomult és könnyen megkülönböztethető, melyet a legfinomabb parfümök ihlettek, virágos, gyümölcsös, pézsmás és zöld jegyeket tartalmaz. A fej illat a champaca virág, a borostyán és a mandarin levelek aromáját hordozza, míg a szív illat damaszkuszi rózsát, arany orchideát és tiszta vizes jegyeket házasít, az alap illatot pedig szantál, amarant fa, fehér pézsma és szilva alkotja.

 

A szakértőről

Dr. Jens Schulz a Beiersdorf dezodorok globális termékfejlesztéséért felelős részlegének osztályvezetője. Kémia szakon diplomázott és fizikai kémiai doktori fokozatot szerzett, 18 éves kutatási és fejlesztési tapasztalattal rendelkezik.