Back to School Kvíz: 260 + 10 ajándékcsomag a tét!

Teszteld a tudásodat a NIVEA márkáról és nyerj akár minden nap!

Back to School Kvíz: 260 + 10 ajándékcsomag a tét!

Az ősz számodra is összefonódik az iskolakezdéssel, a dolgozatírásokkal és a táblánál feleléssel? Térj vissza az iskolás éveidhez és tedd próbára a tudásodat akár minden nap egy kvízzel, amelyet a NIVEA Back to School Kvíz chatbot rejt! Ne aggódj, irodalomban, biológiában vagy matematikában nem teszünk próbára. A Back to School Kvíz chatbottal ezúttal azt tesztelheted, hogy mennyire ismered a NIVEA márkát. Osztályzatok helyett pedig minden nap 10 nyereményt sorsolunk, és év végi bizonyítvány helyett a főnyeremény várja a szerencsést.

 

A nyereményjátékba igazán könnyű bekapcsolódni. A chatbotban minden nap új kérdés vár rád. Válaszoddal automatikusan bekerülsz a napi nyeremény sorsolásába. Minden nap játszhatsz és nyerhetsz! Összesen 260  napi nyereményeket tartalmazó ajándékcsomagot készítettünk, melyeket igazán nagy eséllyel nyerhetsz meg. A chatbot automatikusan megnyílik ezen az oldalon. Ha véletlenül bezárnád, csak kattints a NIVEA Krém figurára az oldal alján.

26 ajándekcsomag

Szeretnéd a legtöbbet kihozni a nyereményjátékból? Akkor a kérdés megválaszolása után, amikor a chatbot kéri, a NIVEA Klubban regisztrált e-mail címedet írd be a megfelelő helyre. Minden megválaszolt kérdésért 5 klubpontot kapsz, összesen 130 pontot gyűjthetsz. Ezekkel a pontokkal már ki is választhatsz magadnak egy klubjutalmat.

 

Ráadásul lehetőséged van megnyerni a fődíjat is! A játék végén a NIVEA Klub tagjai között kisorsoljuk a 10 fődíjat.

főnyeremény

Szeretnél részt venni a fődíjért folyó küzdelemben, de még nem vagy tagja a NIVEA Klubnak? Regisztrálj még ma itt és haladj a fenti útmutató szerint. 

 

A napi nyereményjáték 2021. szeptember 26-ig tart, a teljes játékszabályzatot megtalálod itt.

NIVEA tipp: Weboldalunkon minden kérdésre megtalálod a választ