AJÁNDÉKOK A SZERETTEIDNEK

KARÁCSONYI AJÁNDÉK, AMI ÖRÖMÖT OKOZ

Végre újra itt van a varázslatos karácsonyi időszak. Mesék, töltött káposzta, szaloncukor, karácsonyfa, család és karácsonyi dalok. És ami a legszebb: a karácsonyi ajándékok be- és kicsomagolásának öröme. A pillanat, amikor a szeretteink arca felragyog a boldogságtól, és a linzer illata mellett a szeretet is a levegőben van. Hogy az idei karácsonyod is felejthetetlen legyen, segítünk ajándékot választani a szívedhez legközelebb állóknak. Válassz számukra tökéletes ajándékot, és élvezd a karácsonyt teljes gőzzel.
 

NYERJ FANTASZTIKUS AJÁNDÉKOKAT MINDEN NAP

NYERJ FANTASZTIKUS AJÁNDÉKOKAT MINDEN NAP

És ez még nem minden! Advent minden napján megjutalmazunk tíz szerencsést, akik (nem csak) bőrápoló NIVEA kozmetikumokat nyernek, hanem exkluzív NIVEA ajándékokat is. És mondanunk sem kell, hogy egyvalakit szenteste extra meglepetés is vár!

 

HAMAROSAN többet is megtudhatsz, és játszhatsz az izgalmas nyereményekért! 

 

A TERMÉSZET IRÁNTI SZERETETBŐL

Nagyon jól tudjuk, hogy a bőrápolás nem a termékek használatával, hanem már a csomagolásuknál elkezdődik. Ennek kíméletesnek kellene lennie nem csupán a termékhez, hanem a környezetünkhöz is. Tudtad, hogy a csomagolások papír részéhez csakis növényi alapú festékeket használunk? Ezenkívül a papír FSC tanúsítvánnyal rendelkezik és fenntartható, felelős erdőgazdálkodásból származik. Ráadásul a csomagolás újrahasznosítható anyagokból készül, nem alkalmazunk egyszerhasználatos műanyagot.  

2025-ig a Beiersdorf szeretné elérni, hogy a csomagolások 100%-a újrahasznosítható, komposztálható vagy újra felhasználható legyen. Ezen, a természetnek szánt ajándékon már szorgalmasan dolgozunk. 

NIVEA KARÁCSONYI TIPPEK

KÉSZÍTS SAJÁT ADVENTI NAPTÁRAT

Szeretsz mindenfélét alkotni? Szeretnél örömöt szerezni szeretteidnek? Készíts nekik személyreszabott adventi naptárat, és mi segítünk benne. Van számodra pár tippünk, hogyan készíts naptárt férfinak, nőnek vagy akár gyereknek is. Tedd számukra kellemesebbé a visszaszámlálást szentestéig és karácsonyig apró ajándékokkal, amelyeket minden nap várni fognak.

 

MONDJ KÖSZÖNETET

Mikor máskor mutassuk ki a kedvességünket és a hálánkat, ha nem karácsonykor? Ne csak a családnak és a szeretteidenk, hanem a többieknek is mondj köszönetet. Hogyan? Mondjuk úgy, hogy kekszet sütsz a szomszédnak, vagy megleped a kedvenc pékedet egy finom csokival vagy kávéval. Nem csupán a körülötted élőknek, hanem elsősorban magadnak szerzel ezzel örömöt. Hiszen a legszebb öröm a jó tettből származó öröm. Olvasd el a tippjeinket, hogy milyen apróság varázsolhat mosolyt a körülötted élők arcára, és osztogass szeretetet és örömöt.