Fantasztikus ajándékokkal megérkezett legújabb nyereményjátékunk!

Elhoztuk neked idei második kvízjátékunkat, amely során fantasztikus, ápolással teli ajándékcsomagot nyerhetsz

Nyerj NIVEA arcmaszkokkal teli ajándékcsomagot

Most is tiéd lehet egy a 100 db ajándékcsomag közül, melyek izgalmas arcápolókat rejtenek!

Mindent megtudhatsz az arcmaszkokról és az is kiderül, melyik a legmegfelelőbb a számodra. Minden arcbőr egy kicsit más ápolást igényel, a NIVEA pedig az arcmaszkok széles választékát kínálja minden bőrtípusnak és minden alkalomra. Akár a lehúzható arcmaszkokat, akár a mélytisztító pakolásokat vagy a trendi fátyolmaszkokat szereted, a NIVEA nem okoz csalódást. Kösd össze a kellemeset a hasznossal, és vegyél részt nyereményjátékunkon, hogy feltöltsd a fürdőszobád maszk-készletét. 

A nyereményjátékban való részvételért elegendő helyesen válaszolni 4 kérdésünkre, és mi kisorsolunk 100 nyertest, akik NIVEA arcmaszkokat tartalmazó csomagot kapnak ajándékba. Amennyiben nem sikerül elsőre megadnod a helyes választ, semmi baj – annyiszor próbálkozhatsz, ahányszor csak szeretnéd. A kitöltött kérdéssor elküldése után azonnal megtudod, hogy jól válaszoltál-e. 

A nyereményjáték 2019. augusztus 30-ig tart, a teljes játékszabályzatot megtalálod itt.


Melyik arcmaszk való neked?

Akár ragyogó arcbőrre, akár mélyregenerációra, akár a ráncok eltüntetésére van szükséged, a NIVEA tudja a megoldást.

Ápoló arcmaszkok

Ápoló arcmaszkok

Nyugtató arcápolást akarsz, ragyogó bőrre vagy mélyhidratálásra vágysz, és mindezt a fürdőszobai készülődés közben? Nyisd ki a tasakot és kezdd el kényeztetni magad!

Éjszakai arcmaszkok

Az alvás közbeni szépülés művészete

Igazán alapos arcápolásra van szükséged? A NIVEA éjszakai pakolásai segítenek regenerálni a bőrt és kényeztetnek, miközben alszol. Reggel bársonyos, puha és üde arccal ébredsz. 

Tubusos arcmaszkok

Mélytisztítás

Szereted a város nyüzsgését, de ez a bőrödön is meglátszik? Válassz olyan összetevőket, mint a fekete rizs, a zöld tea kivonat és a természetes agyag. Az üde és gyönyörű arcbőrért használd az Urban Skin termékcsalád tubusos arcmaszkjainak egyikét.

Fátyolmaszkok

A legújabb trend Ázsiából

Mélyre ható ápolás, egyszerű és trendi használat. Ezek a NIVEA textil arcmaszkok előnyei. Könnyen felvihetők, láthatóan puhává varázsolják a bőrödet, és az alapos hidratáláson kívül még rendkívül szórakoztatóak is!


ARCÁPOLÓ MASZK KVÍZ