10 napos kihívás – győzd le saját magad!

KERÜLJ FORMÁBA VELÜNK. TORNÁZZ, ÉTKEZZ EGÉSZSÉGESEN ÉS ÉREZD JÓL MAGAD!

Tedd feszessé az akaratodat, a testedet és a bőrödet a Q10 termékcsaláddal

Feszesebb testre vágysz, de hiányzik a kezdő lökés, ami tettre sarkallna? Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy bőröd már 10 nap alatt feszesebb lehet? 

 

Csatlakozz a 10 napos kihívásunkhoz! Nem hiányoznak belőle a hatásos gyakorlatok a szebb combért, hasért és fenékért, az étrended gazdagításáról szóló okos tanácsok és a jobb alakot segítő termékekkel kapcsolatos tippjeink sem! 


NIVEA 10 NAPOS KIHÍVÁS - GYŐZD LE SAJÁT MAGAD!


Növeld az edzés hatásait a megfelelő testápolással

Sokszorozd meg a rendszeres edzés hatásait! Koncentrálj a problémás területekre és búcsúzz el a bőrhibáktól. A narancsbőr elleni harcban segítenek a Q10 koenzimben és C-vitaminban gazdag NIVEA Q10 termékcsalád tagjai. Láthatóan növelik a bőr feszességét és rugalmasságát, ami már 10 nap után észrevehető. Egy hónap használat után láthatóan csökkennek a narancsbőr külső jelei is. Minden NIVEA Q10 testápoló termék azonnal beszívódik és energiával tölti fel a bőrt. Ne várj holnapig, kezdd el az edzést MOST!

Hogyan számolj le a lustasággal és a kifogásokkal? Váratlanul gyors (re)akcióval. Halkítsd le a telefonodat, öltözz tornaruhába és nézd meg, milyen gyakorlatokkal készültünk a számodra a kihívás első napján. 


Fedezd fel a szuper provitaminok erejét!

A tornázáshoz és a testápoláshoz a helyes étrend is hozzátartozik! Gazdagítsd provitaminokkal, amelyek nemcsak ízletesek, hanem a testünkre is jó hatással vannak. Tudod, mi a közös a spenótban, a gyömbérben és a goji bogyóban? Az ún. superfood azaz szuperételek – rendkívüli minőségű, magas vitamintartalmú, sok ásványi anyagot, antioxidánst vagy rostot tartalmazó élelmiszerek – kategóriájába tartoznak.

 

A kihívás során segítünk kiválasztani a megfelelő élelmiszereket