Új: NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity Reshape

SEGÍT CSÖKKENTENI A RÁNCOK MÉLYSÉGÉT ÉS JAVÍTJA A BŐR RUGALMASSÁGÁT.


Ápoló termékeink

LEGYEN BŐRÖD ISMÉT RUGALMAS ÉS FESZES

Az új NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity Reshape ápoló termékcsaládot kifejezetten a 60 év feletti nők igényeinek megfelelően alakítottuk ki. Intenzíven táplálják, hidratálják a bőrt és segítik annak regenerálódását. A bőr láthatóan fiatalabb és érezhetően rugalmasabb lesz, miközben a ráncok mélysége is csökkenhet.

A NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity Reshape Ránctalanító, Rugalmasságot visszaadó nappali arckrém SPF 30 segíti a bőr hialuronsav-, kollagén- és elasztintermelését*, valamint saját nedvességtartalmának növelését. SPF30-as fényvédelemmel rendelkezik, véd a pigmentáció egyik fő okozójától, a káros UV sugárzástól.
*In vitro tesztek alapján

A NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity Reshape Ránctalanító, Rugalmasságot visszaadó éjszakai arckrém a nappali krém tökéletes kiegészítője. Gazdag shea vaj tartalmának köszönhetően az éjszaka folyamán végig kifejti intenzív öregedésgátló hatását, ezzel támogatja a bőr természetes regenerálódását.* Kevesebb ránc, feszesebb bőr és kellemesen rugalmas bőrérzet a reggeli napkezdéshez.

*In vitro tesztek alapján

NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity Reshape tápláló 2 fázisú olajintenzíven ápolja a bőrt. Az olajos fázis rugalmas, feszes bőrt biztosít. A vizes fázis hidratáló hatóanyagokkal és sejtaktiváló összetevőkkel segíti a bőr saját hialuronsav-, kollagén- és elasztintermelését. * Használat: A napi rutin részeként a nappali vagy éjszakai arckrém előtt használva fejti ki leginkább hatását.

*In vitro tesztek alapján

 


Hatás

A NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER ELASTICITY RESHAPE SIKERÉNEK TITKA

Innovatív formula – A rövid láncú hialuronsav kombinált hatóanyagai a bőr belsejét töltik fel a megújulás érdekében. A hialuronsav és kollagén booster formulák egyidejűleg aktiválják a bőrsejteket, így stimulálják a bőr kollagén és hialuronsav termelését. *

* In vitro tesztek alapján 

A cseppek varázsa – A NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity Reshape tápláló 2 fázisú olaj a jojoba-, mandula- és avokádó olaj hármas, komplex hatásának köszönhetően a bőrt feszessé és rugalmassá varázsolja. Ezen felül a vies fázis 80% hidratáló hatóanyagot és sejtaktiváló összetevőket tartalmaz. *

* In vitro tesztek alapján 

Kényeztető illat – Az ideális illat kialakítása érdekében előzetesen számos illatanyagot válogattunk össze, teszteltünk és folyamatosan fejlesztettük őket a legtökéletesebb kompozíció érdekében. A NIVEA szenzációs eredményt ért el: a hagyományos illatot modern köntösbe bújtattuk a NIVEA ápoló termékeiben.


Szakértői vélemény

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK A NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER ELASTICITY RESHAPE-HEZ

Dr. Svenja Möllgaard, a NIVEA Arcápolási Kutató és Fejlesztési Laboratóriumának vezetője válaszol az innovatív NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity Reshape termékekkel kapcsolatos legfontosabb kérdésekre, és elmagyarázza, hogy mi teszi őket ilyen különlegessé.

Dr. Svenja Möllgaard, a NIVEA Arcápolási Laboratórium vezetője

Bőrünk egy idő után felfedi valódi korunkat. Mit tehetünk a ráncok, a szárazság és a kontúr elvesztése ellen?

A kor előrahaladtával bőrünk az öregedés jeleit mutatja, de tehetünk ez ellen. Az in vitro vizsgálatok során arra jutottunk, hogy hialuronsav, kollagén és elasztin építőelemekből képesek vagyunk többet előállítani, így hosszabb ideig megőrizhető az egészségesebb és fiatalosabb bőr.

 

Miért olyan fontos a hialuronsav, a kollagén és az elasztin a bőrünk számára?

A bőr szerkezetét kollagénrostok alkotják, amelyek különösen fontos szerepet játszanak feszességének megőrzésében. Az elasztin szálak elsősorban a rugalmasságért felelnek, együtt pedig segítenek, hogy a bőr erős, rugalmas és kontúros maradjon. Együttesen egy gélszerű, hialuronsav tartalmú anyagba ágyazódnak. A bőr megfelelő állagának kialakításában a kollagén alapú vázelemek, az elasztin, a hialuronsav és az általa megkötött vízmennyiség együttesen vesz részt.

 

Mit tesz a NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity Reshape annak érdekében, hogy a bőrünk képes legyen saját rugalmasságán és kontúrján javítani?

Az új NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity Reshape termékeket kifejezetten a 60 év feletti hölgyek igényeinek megfelelőn fejlesztettük ki. A készítmény speciális aktív komplexe segíti a bőrsejteket, hogy azok ismét hialuronsavat, kollagént és elasztint termeljenek. A pozitív hatást in vitro vizsgálatok is bebizonyították.

 

A nappali krém SPF30-as fényvédelemmel rendelkezik. Valóban szükség van ilyen magas fényvédelemre egész évben?

Igen, feltétlenül. Az UV sugárzás, akár az ablaküvegeken keresztül is, elősegíti a bőr korai öregedését. Sokan úgy gondolják, hogy csak akkor van napvédőre szükség, amikor sok időt töltünk a szabadban. De ez nem igaz. Azoknak, akik meg akarják akadályozni a mélyebb ráncok és a pigmentáció kialakulását, megfelelő faktorszámú krémmel kell védeniük a bőrüket otthonukban vagy a munka során is.

 

Az új NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity Reshape ápoló termékcsalád négy termékből áll. Mivel kezdjük a bőrápolást?

A bőrápolást a nappali és éjszakai krémekkel célszerű kezdeni. A nap folyamán a bőrt lehetőség szerint védeni kell a külső hatásoktól. Éjszaka a bőr regenerálódása, kiemelten a sejtek megújulása van középpontban. A két speciális termék – szérum és olaj elixír – kiegészítőként használható. Attól függően, hogy a bőr nagyon száraz vagy inkább pigmentfoltok jelennek meg rajta.