ÚJDONSÁG: Expert Micellás Arctisztítók

Létezik olyan sminklemosó, amely a makacs, tartós sminket is eltávolítja, mégsem csípi a bőrt és nem hagy vörös foltokat, zsíros filmréteget maga után? A válasz: igen!

Profi sminkeltávolítás a NIVEÁ-val

A fekete tea kivonatot tartalmazó Expert Micellás Víz gyengéden, mégis hatékonyan és könnyedén távolítja el a tartós sminket és a szempillaspirált is, méghozzá az arcbőr felesleges dörzsölése nélkül. Színtelen, nem tartalmaz illatanyagot, mégis rendkívül hatékony.  
 
Az Expert Micellás Szemfestéklemosó száraz olajokat és fekete teát tartalmazó kétfázisú összetételének köszönhetően egyszerűen és könnyen elbánik még a vízálló szempillaspirállal, az szemhéjfestékkel és a kontúrceruzával is. Elegendő csak összerázni, hogy az összetevők jól elkeveredjenek, és máris könnyedén felvihető a bőrre.

Az Expert Micellás Arctisztító Kendő minden női táskában elfér, utazáshoz és otthonra is ideális, ha egy fárasztó este után már nincs erőd a bonyolultabb arctisztítási rituálédhoz. Leszedi a vízálló sminket és a szempillaspirált, közben védi a pillákat. Ugye, milyen praktikus?


Videó


A látványos sminkek az egész világot és a közösségi médiát is izgalomban tartják. Sztárok, ismert bloggerek divatba hozták a kontúrozást, a strobingot és egyéb sminkelési stílusokat, technikákat. Ezekhez nem elég csupán 1-2 terméket bevetni: primerek, alapozók, kontúr paletták, concealerek, pirosítók, szemhéjpúderek, tusok, szempillaspirálok és gyakran mindezek tartós, vízálló változatai szükségesek a csodás smink megalkotásához. Csak kevés termék képes az arcbőrt egy ilyen összetett sminktől maradéktalanul, ugyanakkor kíméletesen megszabadítani. Koszos vattapamacsok halmai, kidörzsölt bőr, piros szemek maradnak csak a lemosás után, az eredmény pedig lehet, hogy nem lesz más, mint egy nagy, szétkenődött színpaletta az arcodon.

A NIVEA új, micellás arctisztítói könnyedén, néhány mozdulattal eltávolítják még a tartós sminket és a szempillaspirált is, mindezt a bőr felesleges dörzsölése nélkül! Nem tartalmaznak illatanyagot, gyengédek a bőrhöz, mégis hatékonyak. Nem hagynak maguk után zsíros érzetet, nem kell őket lemosni, engedik a bőrt lélegezni.