KÖSZÖNTÜNK A KÉK-FEHÉR SZÍNEZETŰ KARÁCSONYI ÖTLETEINKKEL

A karácsonyi ünnepek mérföldes léptekkel közelednek. Ismét eljött az ünnepi előkészületek néhány hektikus hete, amely közben fontos néha megállni és magunk örömére is valami kellemeset tenni, például meggyújtani az adventi gyertyát. Azonban másokról se feledkezzünk meg és legyünk segítőkészek, lepjük meg szeretteinket.

Tiszta szívünkből kívánunk kellemes karácsonyi ünnepeket.

news_IMG_svicka

GYÚJTSD MEG A SAJÁT KARÁCSONYI ÜNNEPI GYERTYÁDAT!

Az advent ideje alatt, minden héten 10 egyedi és eredeti NIVEA illatú gyertya vár Rád. A szerencsédet minden héten, egészen karácsony napjáig próbára teheted. A játék végén NIVEA karácsonyi ajándékcsomagot is nyerhetsz saját és partnered részére.

Játszom
wintercare_hu

KARÁCSONYI AJÁNDÉKCSOMAG AJÁNLATOK

Állandóan azon töröd a fejed, hogy a karácsonyfa alá milyen ajándékot tegyél? Ismerd meg a NIVEA karácsonyi ajánlatait!

VÁLASZD KI A KARÁCSONYI CSOMAGOT
zimni-pece

TÉLI ÁPOLÁS

Te is minden télen felteszed a kérdést, hogy mivel tudnád legjobban ápolni a bőröd és a hajad? Ezentúl ennek vége! Összeállítottunk a „téli ajánlatot”, amely bemutatja a téli testápolás leghatásosabb módjait.

TÉLI TIPPEK ÉS TRÜKKÖK
niv_hu_sos_karacsonyi

TÖLTSD MEG FÉNNYEL A SZERETET ÜNNEPÉT!

Küldd el az SOS Gyermekfalvak fényrajzos üzeneteit szeretteidnek, és öltöztesd fényárba a gyerekek karácsonyfáját!

MEGNÉZEM A KÉPEKET
news_IMG_obalka

NIVEA HÍRLEVÉL

Iratkozz fel most az ingyenes NIVEA hírlevélre, és használd ki az előnyöket! Értesülj rendszeresen a NIVEA újdonságairól, és légy mindig naprakész! A feliratkozás után termékújdonságok, nyereményjátékok és értékes tippek várnak.

FELIRATKOZÁS

A LEGSZEBB ÜNNEP

A karácsony a család ünnepe! Ilyenkor összegyűlünk, és együtt nevetünk, ünneplünk. Az ajándéklisták pedig hosszúak. A NIVEA rövid karácsonyi történetéből megtudhatod, valójában melyik a legszebb ajándék.