1. Személyes adatok

Az adatvédelemmel kapcsolatban kérjük, tekintse meg Jognyilatkozatunkat.

2. A felhasználási feltételek frissítése

A technikai feltételek és jogi előírások változásainak következtében az érvényben lévő felhasználási feltételeket időről időre módosítanunk, ill. aktualizálnunk kell. Kérjük, hogy a honlap használata előtt minden esetben győződjön meg róla, mikor került feltöltésre a feltételek legutóbbi verziója. A legutóbbi frissítésre 2010 augusztusában került sor.

3. Kivételek

A jelen weboldal a www.nivea.com oldal betöltésekor megjelenő képernyőn Ön által kiválasztott ország lakosai számára, az adott ország jogszabályainak megfelelően készült. Előfordulhat, hogy a kiválasztott országon kívüli területek esetében az ezen weboldalon feltüntetett tartalmak, beleérve a termékeket, szolgáltatásokat és információkat, nem helytállóak vagy elérhetőek. Azon mértékben, amennyiben a jelen oldalon kínált vagy feltüntetett bármely ajánlatot, terméket vagy szolgáltatást az Ön által kiválasztott ország jogrendszere tilalmaz, annyiban azok érvénytelennek, ill. nem létezőnek tekintendők.

Kérjük, látogassa meg a www.nivea.com weboldalt, és válassza ki az Ön tartózkodási helyének megfelelő országot, így a program a megfelelő weboldalra irányítja.

4. Szerzői jogok, védjegyek és egyéb oltalmi jogok

A jelen weboldalon megjelenő minden tartalom, beleértve a szövegeket, képeket, grafikákat, audio- és videofájlokat, cégünk tulajdonát képezi, kivéve, ha ennek ellenkezőjét kifejezetten közöljük. (Kérjük, ezzel kapcsolatban vegye figyelembe a más oldalakra vezető linkekre vonatkozó, 5. pontban olvasható nyilatkozatot.) A jogvédett tartalom erre vonatkozó kifejezett engedély nélkül csak magáncélra használható fel, nyilvános és kereskedelmi célokra (letöltések, reprodukálás stb.) nem.  A tartalom módosítására, lefordítására, egyéb módon történő szerkesztésére vagy feldolgozására kizárólag a Beiersdorf AG erre vonatkozó előzetes, írásos engedélye alapján kerülhet sor.
Tilos a Beiersdorf AG bejegyzett védjegyeinek vagy logóinak jogosulatlan felhasználása vagy azokkal való bármilyen visszaélés.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szerzői jogok, ill. egyéb szellemi tulajdonjogok megsértése polgári jogi és/vagy büntetőjogi következményekkel járhat.

5. A felelősség kizárása

A honlapunkon található információkat a lehető legnagyobb gondossággal állítottuk össze és ellenőriztük. Ennek ellenére nem vállalhatunk semmilyen felelősséget a honlapon található információk érvényességéért, helyességéért, teljességéért és/vagy minőségéért.
A honlapon más szolgáltatók által működtetett weboldalakra vezető linkek találhatók. A Beiersdorf AG nem vizsgálja ezen, más szolgáltatók által üzemeltett oldalakat, nem ismeri azok tartalmát, és vállal felelősséget vagy garanciát ezen oldalak esetleges törvénysértő tartalmáért vagy az azokon található egyéb jogsértésekért. Amennyiben azonban a Beiersdorf AG megbizonyosodik valamely link vagy tartalom törvénysértő mivoltáról, azonnal eltávolítja azt.
A honlapon található információk tájékoztató jellegűek, semmi esetben nem helyettesíthetik az orvosi vagy egyéb szakvéleményt. Ilyen vélemény érdekében kérjük, forduljanak orvoshoz, vagy egy Önök által választott szakemberhez. A Beiersdorf AG nem vállal felelősséget semmilyen, a honlapon található információk alapján végzett tevékenységért.
A honlap használata és az azon található információk letöltése a felhasználó saját felelősségére történik. A Beiersdorf AG nem vállal felelősséget az ebből eredő károkért, ide értve a felhasználó adatállományában, hardverében és/vagy szoftverében bekövetkezett károkat. A fentiek nem érintik az egyenes szándékosságból és tudatos gondatlanságból eredő felelősséget.

6. Záró rendelkezések

Amennyiben a jelen feltételekben foglalt rendelkezések valamelyike egy adott jogrendszer szerint jogellenes, érvénytelen vagy nem végrehajtható, ez nem érinti a rendelkezések fennmaradó részének érvényességét és végrehajthatóságát.
Ha weboldalunkon jogsértést észlel, és jelenteni szeretné nekünk, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Beiersdorf AG
Unnastr. 48
20253 Hamburg
Németország
Telefon: +49 (0)40 – 4909 -0
Elektronikus kapcsolat